-->
Apple,iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Ön Siparişlerinin İlk 24 Saat İçinde Dört Milyona Ulaştığını Duyurdu

Apple Rekor Düzeydeki iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Ön Siparişlerinin İlk 24 Saat İçinde Dört Milyona Ulaştığını Duyurdu 26 Eylül Cuma Gününden İtibaren 20’den Fazla Ülkede Daha Satışa Çıkacak Apple, iPhone tarihindeki en büyük gelişmeler olan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için ilk gün verilen ön siparişlerin ilk 24 saat içinde dört milyonu […]

16.09.2014 | ulasufuk

Apple Rekor Düzeydeki iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Ön Siparişlerinin İlk 24 Saat İçinde Dört Milyona Ulaştığını Duyurdu

26 Eylül Cuma Gününden İtibaren 20’den Fazla Ülkede Daha Satışa Çıkacak

Apple, iPhone tarihindeki en büyük gelişmeler olan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için ilk gün verilen ön siparişlerin ilk 24 saat içinde dört milyonu aşarak rekor bir sayıya ulaştığını bugün duyurdu. Yeni iPhone’lara için iletilen talepler ilk ön sipariş stoklarını aştı ve siparişlerin önemli bir kısmı Cuma gününden başlayarak Eylül ayı boyunca müşterilere teslim edilecek olmakla birlikte, birçok iPhone ön siparişinin Ekim ayında teslim edilmesi planlandı. 19 Eylül Cuma günü yerel saatle 08:00’de Apple Store’lara randevu almadan gelen müşteriler ek iPhone 6 ve iPhone 6 Plus stoklarından yararlanabilecek. Müşterilerin erken gelmelerini veya mağazada teslim almak veya tahmini bir teslim tarihi belirlemek için Apple Online Store‘dan çevrimiçi sipariş vermelerini öneririz. Her iki model de Cuma gününden itibaren belirli iletişim operatörleri ve belirli Apple Yetkili Bayileri’nde de satışa sunulacak.

“iPhone 6 ve iPhone 6 Plus her açıdan daha iyi ve müşterilerin de onları bizim kadar sevmesi bizi çok heyecanlandırıyor,” diyen Apple’ın CEO’su Tim Cook sözlerini şöyle sürdürdü: “iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ön siparişleriyle Apple tarihinde yeni bir rekor kırıldı ve en iyi iPhone’larımızın bu Cuma’dan itibaren müşterilerimizin eline geçmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.”

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus İngiltere, ABD, Avustralya, Kanada, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Porto Riko ve Singapur’da 19 Eylül Cuma günü satışa çıkacak ve aralarında Türkiye, Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, İrlanda, Isle of Man, İtalya, Liechtenstein, Lüksemburg, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Portekiz, Katar, Rusya, Suudi Arabistan, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin de bulunduğu 20’den fazla ülkede veya bölgede de 26 Eylül Cuma günü satışa sunulacak.

Göz alıcı 4.7 inç ve 5.5 inç Retina HD ekrana ve yenilikçi teknolojilerle dolu, olağanüstü ince ve kusursuz ve yine de tutması ve kullanması kolay yepyeni bir tasarıma sahip iki yeni modeliyle iPhone 6 ve iPhone 6 Plus iPhone tarihindeki en büyük gelişmeler. Her açıdan daha iyi her iki modelde de, olağanüstü hızlı performans ve güç verimliliği için ikinci nesil 64 bit masaüstü sınıfı mimariye sahip Apple tasarımı A8 çip, gelişmiş iSight ve FaceTime HD kameralar, ultra hızlı kablosuz teknolojileri ve ödemeleri parmağınızın sadece bir dokunuşuyla kolayca ve güvenli şekilde yapmanın kolay bir yolu olan Apple Pay var.*

Yeni iPhone’lar, yeni Mesajlar ve Fotoğraflar özellikleri ve Apple’ın QuickType klavyesi için metin tahmini özelliği ve Aile İçi Paylaşım’la, daha kolay, daha hızlı ve daha kullanıcı dostu bir kullanıcı deneyimi sunan, App Store’dan bu yana en büyük sürüm olan iOS 8’i içeriyor.

iOS 8’de sağlık ve fitness verilerinizin anlaşılır bir genel görünümünü sunan Sağlık uygulaması ve dosyalarınızı depolayıp istediğiniz yerden erişebileceğiniz iCloud Drive da bulunuyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Bir Apple Store’dan iPhone 6 veya iPhone 6 Plus satın alan her müşteri, müşterilerin e-postalarını ayarlayarak, Apple Store’daki yeni uygulamaları göstererek ve daha fazlasını yaparak iPhone’larını özelleştirmelerine yardımcı olan ve böylece mağazadan yeni iPhone’ları hazır ve çalışır durumda ayrılmalarını sağlayan Kişiye Özel Kurulum hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabilir.

iPhone 6’nın altın, gümüş ve uzay grisi renk seçenekleri bulunmaktadır ve Türkiye’de önerilen satış fiyatları 16 GB’lık model için 2.349 TL (KDV hariç 1.923,36 TL), 64 GB’lık model için 2.649 TL (KDV hariç 2.169 TL) ve ilk defa sunulan 128 GB’lık model için 2.949 TL (KDV hariç 2.414,64 TL) olacaktır. iPhone 6 Plus altın, gümüş ve uzay grisi renklerinde mevcuttur ve 16 GB’lık model için 2.649 TL (KDV hariç 2.169 TL), 64 GB’lık model için 2.949 TL (KDV hariç 2.414,64 TL) ve yeni 128 GB’lık model için 3.249 TL (KDV hariç 2.660,28 TL) Türkiye’de önerilen satış fiyatları olacaktır. Her iki model de Apple Store’larda, Apple Online Store‘da ve belirli iletişim operatörleri ve Best Buy, Target ve Walmart dahil belirli Apple Yetkili Bayileri’nde satışa sunulacaktır.

* Apple Pay’e iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın ABD’deki müşterileri önümüzdeki Ekim ayından itibaren iOS 8’in ücretsiz yazılım güncellemesi olarak sunulacaktır.

** Yalnızca koşullara uygun müşteriler için. Ayrıntılar için operatörünüze danışın.

Apple çığır açan iPhone ve App Store ile cep telefonunu yeniden icat etmiştir ve iPad ile mobil ortam ve bilgi işlem cihazlarının geleceğini tanımlamaktadır ve şimdiye kadarki en kişisel teknolojisi Apple Watch’u duyurmuştur. Apple, iPod ve iTunes çevrimiçi mağazasıyla dijital müzik devriminin lideridir, iOS ve Apple Pay ve iCloud’u da içeren entegre hizmetleriyle mobil yazılımlardaki yenilikçiliğinin hızlı temposunu sürdürmektedir. Apple OS X işletim sistemi kurulu olan, dünyanın en iyi kişisel bilgisayarları olan Mac’leri ve iLife, iWork gibi ücretsiz iOS ve OS X uygulamalarını tasarlar.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!