-->
Ağustos 2014′te Amerika’da En Çok Konsol: PS4

NPD raporuna göre, Ağustos ayında da Amerika’da en çok satan konsol PS4 oldu. Sony tarafından da onaylanan bu satışlarla, PS4 bu bölgede sekiz aydır en çok satan konsol olmayı başardı. Sony ayrıca Madden NFL 15, Diablo III ve The Last of Us: Remastered oyunlarının yüksek satışlara sahip olduğunu vurguladı. Diğer bir yandan Microsoft, Ağustos ayı Xbox One satışları ile ilgili […]

12.09.2014 | ulasufuk

NPD raporuna göre, Ağustos ayında da Amerika’da en çok satan konsol PS4 oldu. Sony tarafından da onaylanan bu satışlarla, PS4 bu bölgede sekiz aydır en çok satan konsol olmayı başardı. Sony ayrıca Madden NFL 15, Diablo III ve The Last of Us: Remastered oyunlarının yüksek satışlara sahip olduğunu vurguladı.

Diğer bir yandan Microsoft, Ağustos ayı Xbox One satışları ile ilgili olarak, konsol satışlarının Amerika’da Temmuz ayına oranla iki katına çıktığını açıkladı ve Xbox One Madden NFL 15 bundle için yoğun bir talep olduğunu belirtti.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!