-->
Activision Skylanders Trap Team’de Benim, Yani Kaos İçin Özel Bir Mod Hazırlamış

Şu Skylanders Eziklerinin Taleplerime Boyun Eğmiş Olmasına İnanabiliyor Musunuz? Dikkatinizi bana verin size ahmak insanlar! Activision Blizzard, Inc.’in (NASDAQ: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. benim, yani tüm Skylands’in en ünlü kötü adamı İmparator Kaos onuruna hazırladığı yepyeni şeytani oyun modunu resmi olarak duyurdu! Görkemli “Kaos Doom Challenge” modumda sizin gibi ağlaşan Portal Masterler git […]

16.09.2014 | ulasufuk

Şu Skylanders Eziklerinin Taleplerime Boyun Eğmiş Olmasına İnanabiliyor Musunuz?

Dikkatinizi bana verin size ahmak insanlar! Activision Blizzard, Inc.’in (NASDAQ: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. benim, yani tüm Skylands’in en ünlü kötü adamı İmparator Kaos onuruna hazırladığı yepyeni şeytani oyun modunu resmi olarak duyurdu! Görkemli “Kaos Doom Challenge” modumda sizin gibi ağlaşan Portal Masterler git gide zorlaşan şahsi minyonlarıma karşı o aciz Skylander ordunuzu kullanarak hayatta kalmaya çalışabileceksiniz.

Elbette bana karşı hiç şansınız olmayacağından, ben, Kaos, sizin savunma kuleleri inşa etmenize ve korkunç müttefiklerimle koleksiyonunuzdaki istediğiniz Skylander’ları kullanarak savaşmanıza izin vereceğim. Ama siz beceriksiz Portal Masterlar benim iblis sürülerimi geçmekte acayip biçimde başarısız olduğunuzda “Gizemli Kıyamet Kutusu” açılacak ve ortaya sizi tamamen yok edecek devasa kötü adamlar çıkacak! Ve ben hem yüce gönüllü, hem de affedici olduğundan, siz ahmakların onlarla savaşmak için tuzağa düşürdüğünüz o zavallı kötüleri kullanmanıza da izin vereceğim.

Ve aranızdaki sözde “basın mensupları” benim ağzımdan bir alıntıya ihtiyaç duyuyorsanız DİKKATLE DİNLEYİN! “Kısa zaman önce bin troll arasında yapılan bir ankette on trolden dokuzu benim Skylands’i fethetmiş en güçlü ve en etkileyici kötü adam olduğumu söylemişti. Doğal olarak aksini düşünen onuncu trolleri gerçek kötülükten oluşan 100 kıyamet dalgasının etkinliğini test etmeleri için “Kaos Doom Challenge”e gönderiverdim – ve onlardan bir daha haber alamadık. Yani artık diyebiliriz ki HERKES benim en güçlü ve en etkileyici kötü adam olduğum konusunda hemfikir.”

Ve aranızda korkunç ve kaçınılmaz sonuyla karşılaşmak için sabırsızlananlar varsa, Skylanders Trap Team Başlangıç Paketi Ekim ayı içinde rasgele görünen tarihlerde (kesin konuşmak gerekirse Avrupa’da 10 Ekim) şu acayip süper platformlar için çıkacak: Nintendo’nun Wii™ sistemi ve Nintendo’nun Wii U™ sistemi, çeşitli iPad®, Kindle Fire ve Android tabletler; Microsoft Xbox One ve Xbox 360 oyun ve eğlence sistemleri; PlayStation®4 sistemi; PlayStation®3 sistemi. Farklı ve benzersiz bir macera da Nintendo 3DS™ el konsolu sistemi için çıkacak.

Şimdi bana müsaade ederseniz fethetmem gereken bir dünya beni bekliyor. Ruhlarınızı ezmek için sabırsızlanıyorum. Nefret ve tiksinme ile.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!