-->
World of Tanks: Xbox 360 Edition İçin Kızıl Çelik Yağmuru (Red Steel Rain) Güncellemesi 12 Ağustos’ta Geliyor

Takım Savaşları, merakla beklenen 15 tank ve daha fazla hava değişimli haritalar… Wargaming, çevrimiçi konsol tank savaşı oyunu World of Tanks: Xbox 360 Edition için heyecan verici içerik güncellemesi Red Steel Rain’i yayınlamaya hazırlanıyor. Kızıl Çelik Yağmuru güncellemesi 12 Ağustos 2014’te tüm dünyadaki Xbox Live Gold üyelerine ücretsiz olarak sunulacak. Diğer tüm Xbox Live kullanıcıları […]

11.08.2014 | ulasufuk

Takım Savaşları, merakla beklenen 15 tank ve daha fazla hava değişimli haritalar…

Wargaming, çevrimiçi konsol tank savaşı oyunu World of Tanks: Xbox 360 Edition için heyecan verici içerik güncellemesi Red Steel Rain’i yayınlamaya hazırlanıyor. Kızıl Çelik Yağmuru güncellemesi 12 Ağustos 2014’te tüm dünyadaki Xbox Live Gold üyelerine ücretsiz olarak sunulacak. Diğer tüm Xbox Live kullanıcıları ise bu aksiyonu ücretsiz yedi gün deneyimleyebilecekler.

Merakla beklenen Takım Savaşları özelliğiyle oyuncular, yedi arkadaşıyla birlikte tek bir takımda birlikte mücadele ederek seviye kazanabilecek. Güncelleme aynı zamanda yeni Sovyet Topçu hattı, ünlü Panther’in de aralarında bulunduğu 4 Alman hafif tankı ve Sovyet KV-2 ağır tankı olmak üzere toplamda 15 yeni tankı beraberinde getirecek. Bunlara ek olarak Kızıl Çelik Yağmuru güncellemesiyle birlikte oyuncular, Liman haritasının karlı bir versiyonu ve yağmurlu Live Oaks adlı iki yeni haritada çarpışabilecekler.

Şimdiye kadar oyuncular en fazla 3 kişilik takımlar oluşturabiliyor ve 15’e 15’lik normal eşleştirmeler içerisinde oynayabiliyordu. Yepyeni Takım Savaşları sistemi artık takımlara özel olan ikinci eşleştirme havuzunu da ekliyor.

Oyuncular Ağustos ayı boyunca World of Tanks: Xbox 360 Edition Savaşa Hazırlık Başlangıç Paketi’ni tüm dünyadaki anlaşmalı satış noktalarından 19.99$’lık özel fiyata satın alabilecekler. Bu paket en çok istenen premium tanklardan olan Panzer 38H seviye II Alman hafif tankı, üç günlük premium oyun zamanı, oyun içi gümüş ve altın ve 30 günlük Xbox Live Gold üyelik hakkı gibi özel eşyayı içerecek ve 12 Ağustos 2014’te Kuzey ve Güney Amerika’da satışına başlanacak. Satışlar diğer bölgelerde sırasıyla; 11 Ağustos’ta Asya-Pasifik, 21 Ağustos’ta Japonya ve 29 Ağustos’ta Avrupa ile devam edecek.

Kızıl Çelik Yağmuru güncellemesi hakkında daha fazla bilgi için:

http://worldoftanksxbox360edition.com/tr/news/news/red-steel-rain/

World of Tanks: Xbox 360 Edition hakkında daha fazla bilgi için:

www.worldoftanks.com/xbox



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!