-->
“Ultra Street Fighter IV” oyunu dünya ile aynı anda Playstore’da

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, efsane dövüş serisi Street Fighter’ın son oyununu dünya ile aynı anda oyun severlere sunuyor. “Ultra Street Fighter IV”, yeni karakterleri, yeni dövüş alanları ve yeni oyun modları ile oyun severlere heyecan dolu bir deneyim yaşatacak. Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, merakla beklenen oyunları dünya ile aynı […]

09.08.2014 | ulasufuk

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, efsane dövüş serisi Street Fighter’ın son oyununu dünya ile aynı anda oyun severlere sunuyor. “Ultra Street Fighter IV”, yeni karakterleri, yeni dövüş alanları ve yeni oyun modları ile oyun severlere heyecan dolu bir deneyim yaşatacak.

Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, merakla beklenen oyunları dünya ile aynı anda oyun severlerle buluşturmaya devam ediyor. Yapılmış en iyi dövüş oyunlarından biri olan “Ultra Street Fighter IV”, oyun severlere yeni heyecanlar yaşatmak için Playstore’daki yerini aldı.

“Ultra Street Fighter IV”, serinin başarısını devam ettirirken birçok yenilik de içeriyor. Oyuna daha fazla aksiyon katmak için beş yeni karakter ve altı yeni dövüş alanı eklendi. Ayrıca oynanıştaki dengeler yeniden ayarlanarak, yeni oyun modları da oyun severlere sunuldu.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!