-->
Sim’inizi Hemen Yaratın!

The Sims 4 Create A Sim Demosu bu haftadan başlayarak indirilebilecek. The Sims 4 tamamen her bir Sim’in kişilikleri ve bireysellikleri üzerine kurulmuş bir oyun ve her şey yeni Create A Sim aracıyla başlıyor. Artık bu araç yalnızca Sim’inizin NEYE benzediğiyle değil, asıl önemli olan şeyle, yani KİM olduklarıyla alakalı. Sim’lerinize doğrudan erişebilecek ve onları […]

14.08.2014 | ulasufuk

The Sims 4 Create A Sim Demosu bu haftadan başlayarak indirilebilecek. The Sims 4 tamamen her bir Sim’in kişilikleri ve bireysellikleri üzerine kurulmuş bir oyun ve her şey yeni Create A Sim aracıyla başlıyor. Artık bu araç yalnızca Sim’inizin NEYE benzediğiyle değil, asıl önemli olan şeyle, yani KİM olduklarıyla alakalı. Sim’lerinize doğrudan erişebilecek ve onları güçlü araçlarla şekillendirebileceksiniz, sonra da onlara daha zengin, daha derin ve daha anlamlı hikayeler anlatmanızı sağlayacak kişilikler vereceksiniz. Son olarak da bu inanılmaz yaratımlarınızı yalnızca birkaç fare tıklamasıyla yeni entegre Galeri yoluyla tüm dünyayla paylaşabileceksiniz.

Create A Sim Demosunu 13 Ağustos’tan itibaren thesims.com adresinden indirebilirsiniz.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!