-->
PlayStation 4 Satışları Yaz Aylarında Patlama Yaptı

Hizlial.com verilerine göre, PS4’e en çok ilgi gösteren kent İstanbul oldu Yaz aylarında tatil döneminin de etkisiyle oyun konsollarına ilgi patlama yaptı. İnternetten alışverişin favori adreslerinden Hizlial.com’un PlayStation 4satışları son dönemde çok hızlı bir artış yakaladı.Hizlial.com’un satış verilerine göre, oyun tutkunlarının bağımlısı olduğu PlayStation 4 fiyatlarının 1.699 TL’den 1.199 TL’ye düştüğü Temmuz ayından bu yana […]

11.08.2014 | ulasufuk

Hizlial.com verilerine göre, PS4’e en çok ilgi gösteren kent İstanbul oldu

Yaz aylarında tatil döneminin de etkisiyle oyun konsollarına ilgi patlama yaptı. İnternetten alışverişin favori adreslerinden Hizlial.com’un PlayStation 4satışları son dönemde çok hızlı bir artış yakaladı.Hizlial.com’un satış verilerine göre, oyun tutkunlarının bağımlısı olduğu PlayStation 4 fiyatlarının 1.699 TL’den 1.199 TL’ye düştüğü Temmuz ayından bu yana satışlar dört kat arttı. Özellikle Ramazan döneminde PlayStation 4’e ilgi bir hayli fazlaydı.

Yaz aylarında tatil döneminin de etkisiyle çocukların yanı sıra yetişkinlerin de tutkunu olduğu oyun konsollarına ilgi patlama yaptı. İnternetten alışverişin favori adreslerinden Hizlial.com’un PlayStation 4satışları da son dönemde çok hızlı bir artış yakaladı. Hizlial.com’un satış verilerine göre, oyun tutkunlarının bağımlısı olduğu PlayStation 4 fiyatlarının 1.699 TL’den 1.199 TL’ye düştüğü Temmuz ayından bu yana satışlar dört kat arttı. Özellikle Ramazan döneminde PlayStation 4’e ilgi tavan yaptı. Ayrıca oyun meraklılarının saat sınırı tanımadan gece saatlerinde bile Hizlial.com’dan oyun konsolu alması dikkat çekti. Hizlial.com’da PlayStation 4 satışlarının en fazla olduğu saatler ise 11.00 ile 13.00 saatleri arası oldu.

Çok sayıda kişi, yaz sıcaklarında dışarı çıkmak yerine, aileleriyle ve arkadaşlarıyla birlikte eğlenceyi ev konforunda PlayStation 4 ile yaşamayı tercih etti. Birçok kişi de Ramazan ayında sahuru beklerken oyun keyfi yaptı. PlayStation satışlarının artmasında tatilcilerin de önemli payı oldu. Tatilciler, denizden ve gezmekten fırsat buldukları anlarda heyecan dolu oyunlarla hem dinlendi, hem eğlendi. PlayStation 4 satışlarının en yüksek olduğu kent ise İstanbul oldu.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!