-->
Arda Turan FIFA 15’in Kapağında

Milyonların futbol oyunu FIFA 15’in Türkiye kapağında hangi ünlü futbolcunun yer alacağı EA tarafından açıklanıyor… Merakla beklenilen oyunun bu yılki Türkiye versiyonunda dünyanın tanıdığı ve sevdiği milli futbolcumuz Arda Turan’ın  olacağı açıklandı. FIFA 15’in kapağında Messi ile birlikte yer alacak Arda Turan, bu sene Türkiye Süper Ligi’nin oyuna dahil edilmesi ile birlikte Türk oyunseverlere Electronic […]

27.08.2014 | ulasufuk

Milyonların futbol oyunu FIFA 15’in Türkiye kapağında hangi ünlü futbolcunun yer alacağı EA tarafından açıklanıyor…

Merakla beklenilen oyunun bu yılki Türkiye versiyonunda dünyanın tanıdığı ve sevdiği milli futbolcumuz Arda Turan’ın  olacağı açıklandı. FIFA 15’in kapağında Messi ile birlikte yer alacak Arda Turan, bu sene Türkiye Süper Ligi’nin oyuna dahil edilmesi ile birlikte Türk oyunseverlere Electronic Arts’tan ikinci bir sürpriz oldu. 26 Eylül’de satışa çıkacak olan FIFA 15 şimdiden ön siparişte satılmaya devam ediyor.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!