-->
World of Tanks Kaleler Oyun Kipini Sunar

Tamamiyle yeni klan işlevselliği, yenilenmiş Prokhorovka haritası ve daha fazla HD tank modelleriyle 9.2 Güncellemesi savaşa hazır! Wargaming bugün World of Tanks 9.2 Güncellemesinin Kuzey Amerika’da çıkışını duyurdu. Avrupa, Asya ve Kore’deki oyuncular ise Kaleler oyun kipi ve yeni harita “Ateş Hattı”nı içeren yeni içeriği 31 Temmuz’da deneyebilecekler. Sekiz ayrı haritaya ve dört HD araç […]

31.07.2014 | ulasufuk

Tamamiyle yeni klan işlevselliği, yenilenmiş Prokhorovka haritası ve daha fazla HD tank modelleriyle 9.2 Güncellemesi savaşa hazır!

Wargaming bugün World of Tanks 9.2 Güncellemesinin Kuzey Amerika’da çıkışını duyurdu. Avrupa, Asya ve Kore’deki oyuncular ise Kaleler oyun kipi ve yeni harita “Ateş Hattı”nı içeren yeni içeriği 31 Temmuz’da deneyebilecekler. Sekiz ayrı haritaya ve dört HD araç modeline yapılan geliştirmelerle birlikte 9.2 Güncellemesi, Wargaming’in 2014 yılı boyunca gerçekleşirdiği oyun deneyimini geliştirme politikasını devam ettirir nitelikte.

Kaleler, Klan Savaşlarına katılan oyuncular için özel olarak dizayn edilen bir oyun kipi. Klan komutanları artık klanları için sanal üsler yaratabilmekte, diğer klan üyeleriyle birlikte Çatışmalara katılabilmekte, endüstriyel kaynaklar edinebilmekte, Kalelerini 4. Seviyeye kadar geliştirebilmekte ve Emirleri yerine getirerek özel bonuslarla ödüllendirilebilmekte. Tankçılar tüm savaş kiplerinde tüm klan üyelerinin yararlanabileceği çeşitli kısa süreli oyun içi bonusları aktifleştirmek için Emirleri kullanabilecek. Kalenin seviyesi yükseldikçe bonusların kalitesi ve işlevselliği de artacak.

Wargaming Yayın Prodüktörü Anton Pankov “World of Tanks’e Kaleler’in ilk yenilemesini sunmaktan dolayı çok heyecanlıyız” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Taktik kombinasyonları, strateji ve aksiyon öğeleri içeren bu yeni oyun kipi World of Tanks kimyasının derinlerine inmenizi sağlayacak. Kaleler oyun kipi, World of Tanks topluluğundan gelen anlık geri bildirimler ile daha da geliştirilecek.”

Kaleler’e ek olarak 9.2 güncellemesi aynı zamanda Ateş Hattı haritasını ve Prokhorovka savaş arenasının mükemmel görsel efektlerle donatılmış yeni versiyonunu, hem de Sovyet IS ve SU-100, Alman StuG III ve İngiliz Churchill I tanklarının HD modellerini ve sekiz oyun haritasının oyuncuların istekleri doğrultusunda yenilenmiş hallerini sunuyor.

World of Tanks hakkında daha fazla bilgi ve bu ödüllü ücretsiz oynanabilir MMO aksiyon oyununu bilgisayarınıza indirmek için lütfen http://worldoftanks.eu adresini ziyaret ediniz.



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.