-->
The Elder Scrolls Online Kampanyada!

Bu yaz online oyuncular için çok zevkli geçecek! Bilkom ve Tradeks oyun meraklıları için yaz keyfini ikiye katlayacak bir kampanya başlattı. 30 Eylül’e kadar The Elder Scrolls Online’ı alacak oyun severler ek bir ücret ödemeden 60 günlük Time Card sahibi olacak. The Elder Scrolls Online’ı oyun severlerle buluşturan Bilkom ve Tradeks, 30 Eylül’e kadar devam […]

10.07.2014 | ulasufuk

Bu yaz online oyuncular için çok zevkli geçecek!

Bilkom ve Tradeks oyun meraklıları için yaz keyfini ikiye katlayacak bir kampanya başlattı. 30 Eylül’e kadar The Elder Scrolls Online’ı alacak oyun severler ek bir ücret ödemeden 60 günlük Time Card sahibi olacak.

The Elder Scrolls Online’ı oyun severlerle buluşturan Bilkom ve Tradeks, 30 Eylül’e kadar devam edecek, avantajlı bir kampanya başlattı. Yaz aylarının oyun dolu geçmesini sağlayacak kampanya ile The Elder Scrolls serüvenine başlamak için sadece oyunu almak yeterli!

Yazın en popüler oyunu olacak!

MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) türündeki yeni oyununu Nisan ayında oyun severlerle buluşturan ve büyük bir çıkış yapan The Elder Scrolls Online, Bilkom ve Tradeks’in kampanyası ile önümüzdeki günlerin en popüler oyunu olacak.

Geçtiğimiz hafta başlayıp 30 Eylül 2014 tarihine kadar devam edecek olan kampanya ile oyun tutkunları 100 TL değerindeki Time Card ile 60 gün boyunca herhangi bir bedel ödemeyecek. 60 günlük Time Card bilgisi, oyunu satın alarak, fatura görsellerini çağrı merkezine ulaştıranlara e-posta ile yollanacak. Kampanya ile oyun, 60 gün boyunca aylık ücret ödenmeden oynanabilecek.

Böylece oyuncular, sadece oyun için ücret ödeyerek iki ay süresince doyumsuz bir keyfe sahip olabilecekler.

Uzun bir bekleyişin ardından, tüm dünya ile birlikte 4 Nisan’da meraklıları ile buluşan The Elder Scrolls Online, Standart paketi 169,99 TL, Imperial Edition paketi 299,99TL; Time Card ise 99,99 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatları ile satılıyor. Keyifli bir oyun dünyasına, başarılı grafik ve seslendirmelerin eşlik ettiği The Elder Scrolls Online, son yılların en başarılı oyunlarından biri olarak kabul ediliyor. Oyunun heyecan veren videolarını Bilkom Youtube kanalından izlemek ya da Facebook sayfasını (https://www.facebook.com/pages/Elder-Scrolls-Online-T%C3%BCrkiye/1412364959031610?ref=hl) beğenerek takip etmek mümkün.

 

ESO_kampanya

 

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!