-->
My Little Farmies Yıldönümünü Kutluyor

Oyuncular üst üste altı gün boyunca giriş yapınca hediye alacak My Little Farmies (https://mylittlefarmies.upjers.com/tr/) ilk yıldönümü onuruna büyük bir parti veriyor.  Bunun sebebi, upjersin geliştirici ve popüler tarayıcı oyunlarının yayıncısı olmasıdır. Altı gün sürecek olan hediye maratonuna tüm oyuncuları davet ediyor. Oyuna giriş yaptıktan sonra online olarak çiftçiler kartları elde edebilecektir: garip dekorasyonlar, hayvanlar, üretim […]

22.07.2014 | ulasufuk

Oyuncular üst üste altı gün boyunca giriş yapınca hediye alacak

My Little Farmies (https://mylittlefarmies.upjers.com/tr/) ilk yıldönümü onuruna büyük bir parti veriyor.  Bunun sebebi, upjersin geliştirici ve popüler tarayıcı oyunlarının yayıncısı olmasıdır. Altı gün sürecek olan hediye maratonuna tüm oyuncuları davet ediyor.

Oyuna giriş yaptıktan sonra online olarak çiftçiler kartları elde edebilecektir: garip dekorasyonlar, hayvanlar, üretim alanları gibi ürünler elde edilebilir.

My Little Farmies 1. yıldönümünü kutlamak için Upjers 23 Temmuz da oyunda oturum açan tüm oyunculara gümüş güçlendirme verecektir. Bu yükseltici ile nadir kart parçaları elde edilebilir. 23 Temmuzdan başlayarak ard arda oyuna 3 gün giriş yapan oyuncularımız ise altın güçlendirme kazanacaktır. Altı gün boyunca oyunumuza giriş yapan oyuncularımız toplamda üç gümüş ve üç altın güçlendirme elde edebilir.

Bunun üzerine sanal çiftçilerimiz için artık dağlık sığır ve cadılar bayramı domuzu kazanmak için kart parçalarını toplamaları mümkün. Bu olağan üst hayvanları üç parça ile toplayabilir.

Bu doğum günü gerçek bir isabet – My Littlfe Farmies ‘ın tüm hayranları için  (https://tr.upjers.com/my-little-farmies)!



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!