-->
Watch Dogs, İlk Haftasında 4 Milyon Sattı

Ubisoft, Watch Dogs’ın ilk haftasında dört milyondan fazla sattığını twitter üzerinden duyurdu.Ayrıca Ubisoft , açık-dünya hacking oyunu Watch Dogs’ın bu satış rakamı ile video oyun endüstrisinin genelinde lansmanıyla en çok satan yeni IP  gibi bir rekora imza attı. Geçtiğimiz hafta da Watch Dogs’ın Ubisoft şirket tarihinin daha önceki oyunlarına kıyasla ilk 24 saat içinde daha fazla kopya sattığını açıklanmıştı. İşte Ubisoft’un attığı tweet:  

03.06.2014 | ulasufuk

Ubisoft, Watch Dogs’ın ilk haftasında dört milyondan fazla sattığını twitter üzerinden duyurdu.Ayrıca Ubisoft , açık-dünya hacking oyunu Watch Dogs’ın bu satış rakamı ile video oyun endüstrisinin genelinde lansmanıyla en çok satan yeni IP  gibi bir rekora imza attı.

Geçtiğimiz hafta da Watch Dogs’ın Ubisoft şirket tarihinin daha önceki oyunlarına kıyasla ilk 24 saat içinde daha fazla kopya sattığını açıklanmıştı. İşte Ubisoft’un attığı tweet:

 

ubi-wd



Popüler Haberler


Aktör Abubakar Salim’in duygu dolu bir özlem hikayesi olarak nitelendirdiği oyun, Metroidvania türünden ilham alan, eğlenceli ve zorlu bir mücadele sunuyor


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!