-->
Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4, The Crew ve Tom Clancy’s’te NVIDIA-Ubisoft İşbirliği

Ubisoft ve NVIDIA, Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4, The Crew ve Tom Clancy’s The Division Üzerinde Birlikte Çalışıyor Ubisoft ve NVIDIA bugün, Ubisoft’un hevesle beklenen Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4, The Crew ve Tom Clancy’s The Division gibi yeni oyunlarını eşsiz PC oyunu deneyimlerine dönüştürecek stratejik ortaklılarını hayata geçireceklerinin duyurusunu yaptı. NVIDIA’nın GameWorks […]

05.06.2014 | ulasufuk

Ubisoft ve NVIDIA, Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4, The Crew ve Tom Clancy’s The Division Üzerinde Birlikte Çalışıyor

Ubisoft ve NVIDIA bugün, Ubisoft’un hevesle beklenen Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4, The Crew ve Tom Clancy’s The Division gibi yeni oyunlarını eşsiz PC oyunu deneyimlerine dönüştürecek stratejik ortaklılarını hayata geçireceklerinin duyurusunu yaptı.

NVIDIA’nın GameWorks Ekibi, en yeni grafik teknolojisini ve oyun yeniliklerini kullanarak benzeri görülmemiş gerçekçilik ve görsellik fırsatı sunan oyun dünyaları yaratmak üzere Ubisoft’un geliştirme stüdyolarıyla yakın işbirliği yapıyor. NVIDIA’nın GameWorks teknolojisinde Hollywood seviyesinde sorunsuz animasyon, yumuşak gölgeler, HBAO+ (ufuk tabanlı çevresel perdeleme), gelişmiş DX11 mozaiği ve NVIDIA PhysX teknolojisi sunan KXAA kenar yumuşatma özelliği var.

Satış ve Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Tony Key, “NVIDIA ile beraber çalışmak PC oyuncularımıza zenginleştirilmiş oyunculuk deneyimi sunmamızı sağladı. En önemli yeni oyunlarımızda NIVIDIA ile ortaklığımıza devam etmeyi dört gözle bekliyoruz” dedi.

Bu duyuru, Tom Clancy’s Splinter Cell®Blacklist™, Assassins Creed® IV Black Flag ve Watch Dogs™ gibi oyunlara görsel olarak çarpıcı efektler katan Ubisoft ile NVIDIA arasındaki başarılı işbirliği temeline oturuyor.

NVIDIA İçerik ve Teknoloji Kıdemli Başkan Yardımcısı Tony Tamasi, “Ubisoft ile uzun vadeli ortaklığımıza devam ederek onların oyunlarına en yeni PC teknolojimizi kazandırmaktan heyecan duyuyoruz. GameWorks aracılığıyla, bu mükemmel Ubisoft oyunlarına şaşırtıcı deneyimler katan benzersiz görsel yenilikler ve oyun yenilikleri getirmeyi başardık, onlarla oynamak için sabırsızlanıyorum.”

Ubisoft’un bütün oyunlarıyla ilgili en son haberler için lütfen UbiBlog’u ziyaret edin: ubiblog.com



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!