-->
Türkiye Pes Finalisti Belli Oldu

Türkiye PES finalisti belli oldu! Konami’nin düzenleyeceği 2014 PES Dünya Finalinde Burak Horoz Türkiye’yi temsil edecek Pro Evolution Soccer konusunda benden iyisi yoktur diyen binlerce kişi yeşil sahalar indi ve rakiplerini alt etmek için birbirleriyle kırasıya yarıştı… Konami’nin önümüzdeki günlerde düzenleyeceği 2014 PES Dünya Finaline katılmak için Türkiye’nin farklı illerinde yapılan PES turnuvalarına katılan oyuncular, […]

03.06.2014 | ulasufuk

Türkiye PES finalisti belli oldu! Konami’nin düzenleyeceği 2014 PES Dünya Finalinde Burak Horoz Türkiye’yi temsil edecek

Pro Evolution Soccer konusunda benden iyisi yoktur diyen binlerce kişi yeşil sahalar indi ve rakiplerini alt etmek için birbirleriyle kırasıya yarıştı… Konami’nin önümüzdeki günlerde düzenleyeceği 2014 PES Dünya Finaline katılmak için Türkiye’nin farklı illerinde yapılan PES turnuvalarına katılan oyuncular, elemelerin son ayağı olan İstanbul’da bir araya geldi. 31 Mayıs tarihinde Trump Towers’da düzenlenen Türkiye elemelerine, yediden yetmişe tüm oyun severler büyük ilgi gösterdi.

Türkiye finalini kazanan Burak Horoz, Konami tarafından ileriki bir tarihte lanse edilecek Avrupa ülkesinde yapılacak ‘PES Dünya Finali’ ne katılmaya hak kazandı. Çok uzun yıllardır PES serisine gönül verdiğini belirten PES Türkiye Şampiyonu Burak Horoz, ‘PES serisi ile ilk kez 1999 yılında tanıştım, o gün bugündür oyunu ilk günkü gibi beğenerek oynuyorum. Aslına bakarsanız arkadaşlar arasında PES turnuvaları yapıyoruz ancak bu denli büyük bir organizasyona ilk kez katılıyorum. Dünya genelinde Türkiye’yi temsil edeceğim için hem çok heyecanlı hem de çok mutluyum’ diye konuştu.

Turnuvaya katılarak rakiplerini mağlup etmeyi başaran Burak Horoz birinci Arkan Maşa ikinci Recep Uğur Yeşil üçüncü oldu.

PES 2014 Oynamak Ciddi Bir İş

Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan Türkiye finalleri, PES oynamanın yaşı, mesleği olmadığını bir kez daha gösterdi. Farklı illerde yapılan elemelere katılıp, İstanbul’daki büyük çekişmeye gelen oyuncuların arasında doktor, mühendis, öğrenci, iş adamı ve daha birçok meslek grubunun olması dikkat çekti. Her yaştan oyuncunun ortak eğlencesi PES, oyunun yaşı olmaz dedirtti. Yediden Yetmişe, her meslek grubundan PES Turnuvasına katılan yüzlerce kişi PES’in profesyonel bir eğlence tarzı olduğunu bir kez daha gösterdi.
 

GALERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!