-->
En Hızlı ve En Gelişmiş Grafik Kartı ‘TITAN Z’ Piyasalarda (Video)

NVIDIA, GeForce GTX TITAN Z’nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. GTX TITAN Z bugüne kadar ürettiğimiz en hızlı ve en gelişmiş grafik kartıdır. Baştan aşağı rekor düzeyde performans sunmak için tasarlanmış bir teknik şaheser olan yenilikçi tasarımlı GTX TITAN Z’de 12 GB’lık 7 Gbps video belleği, dinamik güç dengeleme özellikli 12 fazlı güç kaynağı, tam hızlı çift duyarlık […]

01.06.2014 | ulasufuk

NVIDIA, GeForce GTX TITAN Z’nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

GTX TITAN Z bugüne kadar ürettiğimiz en hızlı ve en gelişmiş grafik kartıdır. Baştan aşağı rekor düzeyde performans sunmak için tasarlanmış bir teknik şaheser olan yenilikçi tasarımlı GTX TITAN Z’de 12 GB’lık 7 Gbps video belleği, dinamik güç dengeleme özellikli 12 fazlı güç kaynağı, tam hızlı çift duyarlık desteği, 5,760 CUDA Çekirdek, ve 3840×2160 çözünürlük sağlayan iki GK110 GTX TITAN Black GPU vardır.

Kepler mimarimizin rakipsiz güç verimliliği sayesinde, GTX TITAN Z hava soğutmalı basit ve pratik bir çözüm dahilinde performansı son noktaya taşıyor.

GTX TITAN Z ile hızlandırılmış sistemin çift duyarlıklı bilgisayar gücü multi milyon dolarlık süper bilgisayarlar için gereken enerjinin sadece bir kısmını kullanarak ve çok daha az yer kaplayarak onları gölgede bırakıyor. Bu nedenle, GTX TITAN Z araştırmacılara, bilim adamlarına ve diğer CUDA geliştiricilerine masanın altına sığabilen bir PC kasası içinde, benzeri olmayan çift duyarlıklı bilgisayar performansı sunmaktadır.

GTX TITAN Z önde gelen sistem geliştiricilerden ve eklemeli kart iş ortaklarından temin edilebilir. Bulunabilirlik ve iş ortakları bölgeye göre değişecektir.

 

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!