-->
Dark Souls II’ye 3 Yeni DLC Geliyor

FromSoftware ve Bandai Namco, Dark Souls II için üç farklı indirilebilir içeriğin bulunacağı “The Lost Crowns”ı duyurdu. PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için bu yaz gelecek The Lost Crowns Trilogy’de, Kral Vendrick bir zamanlar sahip olduğu Crown’u geri kazanmak için oyuncular bir arayışa gönderiliyor. ‘The Lost Crowns’ üçlemesinin çıkış tarihleri ise şöyle: Crown of the […]

05.06.2014 | ulasufuk

FromSoftware ve Bandai Namco, Dark Souls II için üç farklı indirilebilir içeriğin bulunacağı “The Lost Crowns”ı duyurdu.

PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için bu yaz gelecek The Lost Crowns Trilogy’de, Kral Vendrick bir zamanlar sahip olduğu Crown’u geri kazanmak için oyuncular bir arayışa gönderiliyor. ‘The Lost Crowns’ üçlemesinin çıkış tarihleri ise şöyle:

Crown of the Sunken King – Üçlemenin ilk bölümü PC ve Xbox 360 için 22 Temmuz, PS3 için 23 Temmuz’da çıkacak.

Crown of the Old Iron King – Üçlemenin ikinci bölümü  PC ve Xbox 360 için 26 Ağustos, PlayStation 3 için 27 Ağustos’ta çıkış yapacak.

Crown of the Ivory King – Üçlemenin üçüncü ve son bölümü ise PC ve Xbox 360 için 23 Eylül, PlayStation 3 için 24 Eylül’de çıkış yapacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!