-->
Tomb Raider Yapımcısı Crystal Dynamics, Yeni IP Üzerinde Çalışıyor

Tomb Raider (2013) ve Tomb Raider: Definitive Edition’ın arkasındaki geliştirici Crystal Dynamics, 2014 yılında başlatmayı planladığı duyurulmamış yepyeni IP üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Tomb Raider: Definitive Edition’ın başarılı çıkışından sonra, stüdyo Tomb Raider serisinin bir sonraki oyunu üzerinde çalıştıklarını da daha önce doğrulamıştı. Resmi duyurunun E3’te yapılacağı tahmin edilen oyunla ilgili ayrıntılarda o zaman gelecektir.

02.06.2014 | ulasufuk

Tomb Raider (2013) ve Tomb Raider: Definitive Edition’ın arkasındaki geliştirici Crystal Dynamics, 2014 yılında başlatmayı planladığı duyurulmamış yepyeni IP üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Tomb Raider: Definitive Edition’ın başarılı çıkışından sonra, stüdyo Tomb Raider serisinin bir sonraki oyunu üzerinde çalıştıklarını da daha önce doğrulamıştı. Resmi duyurunun E3’te yapılacağı tahmin edilen oyunla ilgili ayrıntılarda o zaman gelecektir.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!