-->
Borderlands: The Pre-Sequel 17 Ekim 2014’te Çıkıyor

#ThePreSequelhashtag’ini kullanarak Twitter sohbetlerine katılın 2K ve Gearbox Software bugün son derece popüler Borderlands serisinin yeni oyunu Borderlands®: The Pre-Sequel™ dünyada ise 17 Ekim 2014 tarihlerinde Microsoft Xbox 360 oyun ve eğlenceli sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için çıkacağını duyurdu. Gearbox Software ve 2K Australia’nın birlikte geliştirmekte olduğu Borderlands: The Pre-Sequel ödüllü […]

05.06.2014 | ulasufuk

#ThePreSequelhashtag’ini kullanarak Twitter sohbetlerine katılın

2K ve Gearbox Software bugün son derece popüler Borderlands serisinin yeni oyunu Borderlands®: The Pre-Sequel™ dünyada ise 17 Ekim 2014 tarihlerinde Microsoft Xbox 360 oyun ve eğlenceli sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için çıkacağını duyurdu. Gearbox Software ve 2K Australia’nın birlikte geliştirmekte olduğu Borderlands: The Pre-Sequel ödüllü Borderlands ve Borderlands 2 arasında geçecek ve düşük yerçekimli, vur-ve-yağmala eğlencesini ilk kez Pandora’nın ayına taşıyacak. Türkiye’de Haziran ayında ön siparişe açılacak Borderlands: The Pre-Sequel, oyun için ön sipariş verenleri Pandora’nın ayında bulunan en vahşi düşmanlara karşı heyecan dolu savaşlar içeren ve oyuncuları benzersiz oyun içi ganimetlerle ödüllendirecek Shock Drop Slaughter Pit bonus içeriğine sahip olacaklar.

Borderlands: The Pre-Sequel oksijen yakıtlı jetpacklerle yerçekimine meydan okuyan bir oynanış sağlarken, yeni silahlar, düşmanlar, araçlar ve ay ortamları da sunuyor. Benzersiz yetenek ağaçlarına sahip dört yeni karakter sınıfı ile oynayabilecek oyuncular Handsome Jack’in yükselişine katkıda bulunacak ve oyuncuların Borderlands 2’de nefret etmeyi sevdikleri o megalomanyak kötü adama dönüşmesinin hikayesini bizzat öğrenecekler.

“Gearbox ve 2K Australia’daki ekiplerimiz her iki stüdyonun da en iyi yeteneklerini bir araya getirerek oyuncuların bayılacakları bir Borderlands deneyimi yaratmak için kolları sıvadı,” diyor 2K başkanı Christoph Hartmann. “Bu başarılı seriyi henüz oynamayanlar için Borderlands: The Pre-Sequel mükemmel bir başlangıç noktası olacak.”

Borderlands: The Pre-Sequel serinin arkadaşların hem bölünmüş ekran yoluyla, hem de çevrimiçi olarak oyuna istedikleri zaman katılıp çıkmalarını sağlayan, sektöre damgasını vurmuş işbirliği modlarını devam ettiriyor. Her zamanki gibi mükemmel işbirliği imkanlarıyla Borderlands: The Pre-Sequel de oyuncuların ve arkadaşlarının ister birlikte, ister tek başlarına rahatça oynayabilecekleri bir oyun olacak.

“Yepyeni bir Borderlands deneyiminin bize Ekim kadar yakında olduğunu bilmek inanılmaz heyecan verici,” diye ekliyor Gearbox Software başkanı Randy Pitchford. “Eğer daha önce bir Borderlands oyunu oynamadıysanız veya henüz oynamamış bir arkadaş sahipseniz, ayda vurup yağmalayabileceğiniz yeni bir hikayede yeni karakterlerle oynayabilme imkanı hemen yanı başınızda olacak.”

Borderlands serisinin büyük hayranlarıyız ve Borderlands evrenine kazandırabileceklerimizi gösterme imkanını elde ettiğimiz için çok heyecanlıyız,” diye devam ediyor 2K Australia genel müdürü Tony Lawrence. “Oyuncuların Athena, Wilhelm, Nisha ve Claptrap olarak oynamalarını ve Handsome Jack adına düşmanları dondurup parçalayabilecekleri yeni ve eğlenceli silahlarla düşük yerçekimli ortamda çatışmalara girmelerini görmek için sabırsızlanıyoruz.”

Borderlands: The Pre-Sequel  tüm dünyada ise 17 Ekim 2014 tarihlerinde Xbox 360, PS3™ ve Windows PC için çıkacak. Borderlands: The Pre-Sequel henüz PEGI tarafından derecelendirilmedi.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!