-->
Assasins Creed Serisinde Büyük İndirim

Assasin’s Creed serisinde  %50’ye varan büyük indirim… Türkiye’nin en büyük oyun distribütörü Aral, dünyanın en iyi oyun serilerinden olan Assasin’s Creed için bugünden itibaren geçerli olacak % 50’ye varan büyük indirimi duyurdu. Milyonlarca oyuncunun vazgeçilmezi arasında yer alan seriye özel olarak hazırlanan kampanya kapsamında Assasins Creed IV serisindeki tüm oyunlar ve tüm formatlar 27 Haziran […]

27.06.2014 | ulasufuk

Assasin’s Creed serisinde  %50’ye varan büyük indirim…

Türkiye’nin en büyük oyun distribütörü Aral, dünyanın en iyi oyun serilerinden olan Assasin’s Creed için bugünden itibaren geçerli olacak % 50’ye varan büyük indirimi duyurdu.

Milyonlarca oyuncunun vazgeçilmezi arasında yer alan seriye özel olarak hazırlanan kampanya kapsamında Assasins Creed IV serisindeki tüm oyunlar ve tüm formatlar 27 Haziran 01 Ağustos tarihleri arasında tüm satış noktalarında % 50’ye varan indirimlerle oyuncuların beğenisine sunulacak.

Korsanlığın Altın Çağı sizi çağırıyor, bu çağrıya kulak verin ve büyük indirimi kaçırmayın… Edward’ın destansı hikayesinde yerinizi almak için, geç kalmayın…!



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!