-->
Yulgang 2 Geliyor

Dünyaca ünlü yapımcı Mgame imzalı Yulgang 2, Toyo Games aracılığıyla Türkiye’de alfa beta testine hazırlanıyor. Open World MMORPG türündeki Yulgang 2 bekleyen oyuncular, test için tecrübelerini konuşturacaklar. Yulgang 2 alfa testlerine oyuncuları başvuru aracılığıyla kabul edecek.  100 kişilik oyuncu kontenjanı bulunan başvurularda ise oyuncuların geçmiş tecrübeleri baz alınacak. Oyuncular, bilgisayar özellikleri, oyun test etme geçmişi […]

05.05.2014 | ulasufuk

Dünyaca ünlü yapımcı Mgame imzalı Yulgang 2, Toyo Games aracılığıyla Türkiye’de alfa beta testine hazırlanıyor. Open World MMORPG türündeki Yulgang 2 bekleyen oyuncular, test için tecrübelerini konuşturacaklar.

Yulgang 2 alfa testlerine oyuncuları başvuru aracılığıyla kabul edecek.  100 kişilik oyuncu kontenjanı bulunan başvurularda ise oyuncuların geçmiş tecrübeleri baz alınacak. Oyuncular, bilgisayar özellikleri, oyun test etme geçmişi ve neden Yulgang 2’yi test etmek istedikleri gibi soruları cevaplayarak bu uçsuz dünyaya adım atacak ilklerden olmaya çalışacaklar.

Oyunda Kaos ve Kanun olarak 2 ayrı ırk bulunuyor. Bu ırklardan birini seçerek sınıf seçimine geçebilirsiniz. Sınıf seçiminde 5 farklı sınıf bizleri karşılıyor. Savaşçı, büyücü, şifacı, okçu ve Ninja olarak oyundaki sınıfınızı belirleyebilirsiniz. Özellikle karakterlerin dinamik yetenek efektleri, havada kullandıkları yetenekleri (havada yürüme, atak yapma vb.) ve seviye artışına göre parlama efektleri rpg severleri oldukça heyecanlandırdı.

Yulgang 2 alfa testlerine http://bit.ly/yg2alfatest adresinden başvurabilirsiniz. Unutmayın deneyimlerinizden ne kadar bahsederseniz, seçilme şansınız o kadar artacaktır.

 



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.