-->
World of Tanks: Xbox 360 Edition Bugün İçerik Güncellemesini Sunuyor

Yeni Haritalar ve Tanklar, daha önce haritalarda hiç görülmemiş hava durumu efektleri savaşa katıldı Wargaming bugün World of Tanks: Xbox 360 Edition’un yeni içerik güncellemesini duyurdu. Tüm dünyada aynı anda aktif olan güncelleme, efsanevi M18 Hellcat gibi yedi Amerikan Tank Yokedicisini, iki yeni haritayı, ekstra tank geliştirme paketlerini ve yeni Xbox Live Başarımlarını oyuna ekliyor. […]

09.05.2014 | ulasufuk

Yeni Haritalar ve Tanklar, daha önce haritalarda hiç görülmemiş hava durumu efektleri savaşa katıldı

Wargaming bugün World of Tanks: Xbox 360 Edition’un yeni içerik güncellemesini duyurdu. Tüm dünyada aynı anda aktif olan güncelleme, efsanevi M18 Hellcat gibi yedi Amerikan Tank Yokedicisini, iki yeni haritayı, ekstra tank geliştirme paketlerini ve yeni Xbox Live Başarımlarını oyuna ekliyor. Bu güncelleme aynı zamanda yağmurlu haritaları, kar ve gece modları gibi heyecan verici değişken hava durumu sistemlerini World of Tanks Evreni’nde ilk kez sunuyor.

Xbox 360 Edition için özel olarak inşa edilen hava durumu değişkenleri, yeni savaş arenaları, yeni savaş araçları ve tank geliştirmeleri ve daha fazlası oyuna dahil oluyor.

Oyuncular bu güncellemede şu özellikleri ve geliştirmeleri görecekler:

Hava Değişkenleri Sistemi – World of Tanks’te ilk kez savaşı yağmur, kar ve gece gibi üç farklı iklimde yaşayacaksınız. Düşmanlarınızın yanında çevre şartlarıyla da savaşmaya hazır olun.

İki yeni Savaş Arenası:

  • Balıkçı Koyu – Çalılıklarla kaplı eğimli tepelerdeki mükemmel pusu fırsatlarının yanı sıra, açık alan ve düzensiz zemin kombinasyonlarının avantajlarını kullanın.
  • Manastır – Tepenin en yüksek noktasında bulunan Manastır’ın avlusundan kuzey ve güney’e geçiş imkânı sağlayan üç yolu keşfedin.

Amerikan Tank Yokedicileri – M8A1, T49, M18 Hellcat, T25/2, T28 Prototype, T30 ve T110E4 gibi, mükemmel hızı, silahları ve deliciliğiyle yedi adet yeni tank yokediciyle uzaktan rekabete dahil olun.

Yeni Tank Paket Geliştirmeleri – Silah. Bir sürü silah! teknoloji ağacında ilerlerken, tankları daha detaylı olarak özelleştirebilmeyi sağlayan yeni paketleri seçin. Bu paketleri yeni silahları önce elde ettiğiniz modülleri açmadan geliştirebilmek veya yeni silahlar edinmek için kullanın.

  • World of Tanks: Xbox 360 Edition’daki sekiz yeni başarımla Gamerscore’unuzu geliştirin.

Sovyet Premium Tankları – oyuna ilerleyen haftalarda eklenecek olan Valentine II, Matilda IV, IS-6, SU-122-44 ve Churcill III olmak üzere toplamda beş yeni tank için kredi kazan ve mürettebat yeteneklerini geliştir.

Son içerik güncellemesi hakkında detaylı bilgi için:

World of Tanks: Xbox 360 Edition hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.worldoftanks.com/xbox adresini ziyaret ediniz.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!