-->
Watch Dogs, Ön Sipariş Rekoru Kırdı

Ubisoft, Watch Dogs’ın ön siparişleri ile yeni bir rekora imza attı. Gelen bilgilere göre Watch Dogs, en çok ön sipariş alan yeni bir IP ve Ubisoft tarihinin en çok ön sipariş alan ikinci oyunu olmasının yanı sıra oyun sektöründe de bu yılın en çok ön sipariş alan yeni IP’si oldu. Ubisoft’un satış ve pazarlama kıdemli […]

15.05.2014 | ulasufuk

Ubisoft, Watch Dogs’ın ön siparişleri ile yeni bir rekora imza attı. Gelen bilgilere göre Watch Dogs, en çok ön sipariş alan yeni bir IP ve Ubisoft tarihinin en çok ön sipariş alan ikinci oyunu olmasının yanı sıra oyun sektöründe de bu yılın en çok ön sipariş alan yeni IP’si oldu.

Ubisoft’un satış ve pazarlama kıdemli başkan yardımcısı Tony Key konuyla ilgili olarak, “Alınan bu başarılı ön siparişler oyuncuların beklenti ve heyecanının açık bir göstergesidir.” dedi.

GameStop’ın ön sipariş verileri, Watch Dogs’ın bugüne kadar en yüksek ön sipariş alan yeni nesil oyun ve yılın en çok ön sipariş alan yen IP’si olduğunu gösteriyor. Bu bilgiler GameStop’ın kıdemli başkan yardımcısı Bob Puzon tarafından da onaylandı.

Watch Dogs, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC için 27 Mayıs’ta çıkış yapacak.

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!