-->
Wargaming E3 2014’e Katılımını Duyurdu

World of Tanks Blitz’in Çıkış Tarihi Açıklanıyor Wargaming bugün, 10 – 12 Haziran tarihleri arasında Los Angeles’ta gerçekleşecek Electronic Entertainment Expo’ya (E3) katılımının detaylarını duyurdu. Wargaming, 10.000 metrekare gibi devasa bir alana sahip Los Angeles Convention Center’ın Güney Salonu’nda yer alan 623 no’lu standda, E3 katılımcılarına tüm oyunlarını sunuyor olacak. Şirketin sunacağı çoklu platform oyun […]

20.05.2014 | ulasufuk

World of Tanks Blitz’in Çıkış Tarihi Açıklanıyor

Wargaming bugün, 10 – 12 Haziran tarihleri arasında Los Angeles’ta gerçekleşecek Electronic Entertainment Expo’ya (E3) katılımının detaylarını duyurdu. Wargaming, 10.000 metrekare gibi devasa bir alana sahip Los Angeles Convention Center’ın Güney Salonu’nda yer alan 623 no’lu standda, E3 katılımcılarına tüm oyunlarını sunuyor olacak.

Şirketin sunacağı çoklu platform oyun listesi, halen büyük değişim süreci devam eden PC platformunun harikası World of Tanks ve eklenecek yeni araç dizisiyle World of Tankls: Xbox 360 Edition’u kapsayacak. Bu iki oyunun dışında Wargaming, İskandinav ülkelerinde ilk oynanış evresi başarıyla gerçekleşen mobil MMO aksiyon oyunu World of Tanks Blitz’in çıkış tarihini duyuracak ve yakın bir zaman sonra oyun tüm dünyada yayınlanacak.

Standa uğrayan ziyaretçiler fuar sürerken World of Tanks, World of Warplanes, World of Tanks: Xbox 360 Edition ve World of Tanks Blitz gibi birçok oyunu denemenin yanında özel hediyelere de sahip olabilecekler.

Wargaming aynı zamanda iki yeni zırhlısını E3’te görüntüleyecek. T-62A orta zırhlısı fuar sırasında Wargaming standında, M4 Sherman orta zırhlı tankını ise Güney Salonu’nun dışındaki bölgede sergilenecek.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!