-->
Nether İnceleme

Peki, Nether’ı Dayz veya Rust’tan ayıran ne var? Bence öyle bir şey yok. Dayz kadar alan sunmuyor, yaratık ve korku konseptiyle öne çıktığını iddia etse de öyle nabız oynatacak bir yanı da yok. Toplanan eşyaların güvenli bölgelerde depolanıp yeri geldiğinde güvenli depolarda farklı karakterlerinizin kullanımı için bekletilmesi güzel fikir.     Karakterler, yaratık ve oyuncu […]

06.05.2014 | ulasufuk

Peki, Nether’ı Dayz veya Rust’tan ayıran ne var? Bence öyle bir şey yok. Dayz kadar alan sunmuyor, yaratık ve korku konseptiyle öne çıktığını iddia etse de öyle nabız oynatacak bir yanı da yok. Toplanan eşyaların güvenli bölgelerde depolanıp yeri geldiğinde güvenli depolarda farklı karakterlerinizin kullanımı için bekletilmesi güzel fikir.
 
Nether-İnceleme3
 
Karakterler, yaratık ve oyuncu öldürdükçe seviye atlayıp çeşitli bonuslar kazandıkları için, ölüm riski kolay kolay göze alamayacağınız bir durum. Oyuncuların çoğu da bu güvenli alanların önünde bekleyemeye başlıyorlar ama. Nether iyi oyun, hoş oyun ama Dayz’deki içeriğe veya Rust’taki yaratıcılığa sahip değil. Henüz yapım aşamasında olsa da eğer ki yapımcılar oyunun sürüden ayrılmasını sağlayacak bir şeyler bulamazlarsa, geleceği o kadar da parlak gözükmüyor.
 
Nether-İnceleme4
 
Kısacası en yakın arkadaşınızın bile orman kanunlarında nasıl bir canavara ya da bir azize dönüşebileceğini size gösterecek olan bu oyuna daha tam bitmiş diyemeyiz. Grafikler ve modellemeler oyun türüne göre tatmin edici düzeyde ve oynanış dinamikleride vasatın üstünde diyebiliriz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız gözatmanında fayda var.
  



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!