-->
My Little Farmies – Yeni Ücretsiz Tarayıcı Oyunu

Upjers yeni çiftlik oyunu My Little Farmies ‘ı Türkiye için yayına alıyor Ücretsiz tarayıcı oyunu My Little Farmies (https://mylittlefarmies.upjers.com/tr/) artık Türkiye den oynanabilir. Renkli ortaçağ çiftlik oyunu Upjers ve King Art Games tarafından geliştirilmiştir ve yayınlanmaktadır. My Little Farmies de oyuncular kendi arazilerini geliştirir ve tarım ürünlerini üretirler. Tavuk, koyun, inek ve diğer hayvanları büyütür; […]

05.05.2014 | ulasufuk

Upjers yeni çiftlik oyunu My Little Farmies ‘ı Türkiye için yayına alıyor

Ücretsiz tarayıcı oyunu My Little Farmies (https://mylittlefarmies.upjers.com/tr/) artık Türkiye den oynanabilir. Renkli ortaçağ çiftlik oyunu Upjers ve King Art Games tarafından geliştirilmiştir ve yayınlanmaktadır.

My Little Farmies de oyuncular kendi arazilerini geliştirir ve tarım ürünlerini üretirler. Tavuk, koyun, inek ve diğer hayvanları büyütür; un değirmenleri, meyve suyu sıkıcıları ve dokuma fabrikaları kurar. Ağaç, çalı, çiçek ve kuyu gibi süslemeler ile arazilerini müşteri çekmek için süslerler.

My Little Farmies ‘ı benzersiz kılan oyuncularına en iyi oyun özelliklerini ve kaynak yönetimini akıllı bir kombinasyon ile sunmasıdır. Burada oyuncular hayvan yetiştiriciliği gibi tarımsal görevleri yönetir ve bu süreçte kaynakları işletir. Bu tür “My Free Farm” ve “My Free Zoo” gibi simülasyon oyunlarına benzer olarak My Little Farmies oyunculara geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

My Little Farmies ‘a https://tr.upjers.com/my-little-farmies adresinden ulaşabilirsiniz.

 

FB_MLF_release



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!