-->
Müzik Severler ve Oyun Severler Buluşuyor

Türkiye’de 20 milyonu aşkın tutkunu olan Knight Online Oyununun, 10. Yılına özel etkinlikte oyun severler ve müzik severler coşuyor. Türk Rap müziğinin MC’lerden Sansar Salvo ve Türkçe Rap müzik tarzına sahip Kamufle de sahne alıyor. Aynı zamanda ikiliye DJ Hırs eşlik ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan oyun tutkunları, İstanbul’da hem müziğin hem de […]

28.05.2014 | ulasufuk

Türkiye’de 20 milyonu aşkın tutkunu olan Knight Online Oyununun, 10. Yılına özel etkinlikte oyun severler ve müzik severler coşuyor.

Türk Rap müziğinin MC’lerden Sansar Salvo ve Türkçe Rap müzik tarzına sahip Kamufle de sahne alıyor. Aynı zamanda ikiliye DJ Hırs eşlik ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan oyun tutkunları, İstanbul’da hem müziğin hem de final turnuvasının heyecanını yaşamaya hazırlanıyor.

1 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan etkinlik, sahne ve dans performansları ve ışıklı özel gösterilerle müzik coşkusunu oyun severlerle buluşturuyor. Tüm dünyada milyonlarca oyun severin tutkunu olduğu efsane oyun Knight Online’ın, ülkemizde 20 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı bulunuyor. Knight Online’ın Türkiye başta olmak üzere, Kuzey – Güney Amerika ve Avrupa yayın haklarına sahip olan NTT Game firması tarafından organize edilen etkinliğe, Türkiye’nin dört bir yanından 1000’in üzerinde oyun severin katılması bekleniyor.  Yapılacak olan 2. Klan Final turnuvasında, kazanan 20 bin TL’lik ödülün sahibi olacak.

Knight Online’ın Global yayıncı kuruluşu NTT GAME Türkiye ve Avrupa Operasyon Müdürü Serhan Kazar, “Etkinlik için bilet bulamayan oyuncularımız, http://www.twitch.tv/NTT Game adresi üzerinden organizasyon alanındaki sahne şovlarını, ışık gösterilerini ve müthiş coşkuyu bizlerle birlikte canlı yayında yaşayabilecek ve turnuva maçlarını izleyebilecekler” dedi.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!