-->
MaxiPara Sinema Kart ile Filmi Beklerken Oyun Oynayın, Hem Eğlenin Hem Bilet Kazanın

İş Bankası, MaxiPara Sinema Kart ile sinemada eğlenceli aktiviteler düzenliyor, bedava sinema bileti hediye ediyor. Hafta sonları MaxiPara Kart’ın gişelerden satışta olduğu Cinemaximum salonlarında iOS ve Android işletim sistemli telefonlarla uyumlu olarak tasarlanan Maxikoltuk adlı oyunu akıllı telefonlarına indiren kullanıcılar film arasında önlerindeki koltuğun arkasında yer alan sticker’ları okutarak oyunu üç boyutlu olarak oynayabiliyor. Oyunu […]

12.05.2014 | ulasufuk

İş Bankası, MaxiPara Sinema Kart ile sinemada eğlenceli aktiviteler düzenliyor, bedava sinema bileti hediye ediyor. Hafta sonları MaxiPara Kart’ın gişelerden satışta olduğu Cinemaximum salonlarında iOS ve Android işletim sistemli telefonlarla uyumlu olarak tasarlanan Maxikoltuk adlı oyunu akıllı telefonlarına indiren kullanıcılar film arasında önlerindeki koltuğun arkasında yer alan sticker’ları okutarak oyunu üç boyutlu olarak oynayabiliyor. Oyunu oynayanlar arasında seans birincisi olup MaxiPara Sinema Kart alanlar anında çift kişilik sinema bileti kazanıyor.

Augmented reality teknolojisi ile İş Bankası MaxiPara Sinema Kart tarafından sunulan ve Türkiye’de sinemalarda bir ilk olan oyun kurgulu yarışmaya 18 Mayıs’a kadar hafta sonları katılmak mümkün.

Cep telefonunun kamerasını MaxiPara Sinema Kartın üzerine tutan kullanıcılar da Maxikoltuk oyununu aktive ederek oyuna başlayabiliyor. Böylece eğlence MaxiPara Sinema Kart yanındayken her yerde devam ediyor.

Sevdiklerine Film Hediye Etmek isteyenlere: MaxiPara Sinema Kart

Maxikoltuk etkinliğinin yanı sıra, 18 Mayıs’a kadar hafta sonları Cinemaximumlarda kurulan stantlarda MaxiPara Sinema Kart tanıtılırken kartı alıp yükleme yapanlara ayrıca çift kişilik sinema bileti hediye ediliyor. MaxiPara Sinema Kart ve kartların satışta olduğu Cinemaximumlar ile Maxikoltuk yarışmasına ilişkin detaylı bilgiye maxipara.com.tr’den ulaşılabiliyor.



Popüler Haberler


Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus aboneleri için Nisan ayı ücretsiz oyunlarını açıkladı.


Epic Games, her hafta ücretsiz oyunlar sunarak oyunculara keyifli bir deneyim yaşatmaya devam ediyor. Bu hafta ücretsiz olarak sunulan “Islets” oyununun ardından, bir sonraki haftanın ücretsiz oyunu da sızdırıldı.


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.