-->
Gran Turismo 6’nın Fiyatı Artık Sadece 109 TL

PlayStation’ın en başarılı oyun serisi indirimli fiyatlarla oyun severlerle buluşuyor Sony PlayStation®, gerçek sürüş simülatörü ile heyecanlı bir yarış deneyimi yaşamak isteyen oyun tutkunlarının yüzünü güldürüyor. Gran Turismo®6, 159 TL yerine 109 TL’ye inen yeni fiyatıyla tüketicilerle buluşuyor. Sony Computer Entertainment Europe, heyecan verici PlayStation® dünyasında, keyifli bir yarış deneyimi yaşamak isteyenlerin yüzünü güldürecek bir […]

13.05.2014 | ulasufuk

PlayStation’ın en başarılı oyun serisi indirimli fiyatlarla oyun severlerle buluşuyor

Sony PlayStation®, gerçek sürüş simülatörü ile heyecanlı bir yarış deneyimi yaşamak isteyen oyun tutkunlarının yüzünü güldürüyor. Gran Turismo®6, 159 TL yerine 109 TL’ye inen yeni fiyatıyla tüketicilerle buluşuyor.

Sony Computer Entertainment Europe, heyecan verici PlayStation® dünyasında, keyifli bir yarış deneyimi yaşamak isteyenlerin yüzünü güldürecek bir kampanya düzenliyor. PlayStation®3 için Gran Turismo®6 (GT6), 159 TL yerine 109 TL’ye inen yeni fiyatıyla, oyun tutkunlarıyla buluşuyor.

PlayStation® tarihinin en başarılı oyun serisi olan Gran Turismo®, uluslararası alanda ilk olarak boy gösterdiği 1998 yılından bu yana birçok ödüle layık görüldü. Ünlü oyun yaratıcısı Kazunori Yamauchi ve merkezi Japonya’da bulunan Polyphony Digital Inc. tarafından geliştirilen Gran Turismo® serisi, gerçeğini aratmayan grafikleri, orijinal fizik teknolojisi ve tasarımı ile bugüne kadar yaratılan en iyi ve en orijinal sürüş simülatörlerinden biri olarak kabul ediliyor. En gerçekçi fizik motoru ve devasa çevrimiçi oyun fonksiyonu ile tamamlanan Gran Turismo®6, oyun severlere dünyanın en iyi otomobilleri arasından seçilen 1.200’ü aşkın model, aralarında ikonik Silverstone Circuit, Avustralya’dan Mount Panorama ve İspanya’dan Ascari Race Resort’un da bulunduğu yedi yeni mekanı da içeren 37 pistten oluşan nefes kesen bir koleksiyon sunuyor.

İndirimli Gran Turismo®6, Sony Center’lar ile Teknosa, Media Markt, D&R ve Vatan mağazalarında, gerçek sürüş simülatörü ile yarış ruhunu yaşamak isteyenleri bekliyor.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.