-->
Gigabyte’tan Taşıması Kolay Oyun Bilgisayarı

Yaz tatili yaklaşıyor. Oyun keyfini yaz tatili için rafa kaldırmayın.Gigabyte P34G ile oyun bilgisayarınızı yanınızda taşıyın. Yazın gelmesine sayılı günler kala, tatilinizde hem oyun oynamak hem de gezmek ister misiniz? Yazın keyfini çıkartmak için evde bırakılan oyun bilgisayarları yüzünden, tatilde oyuncular bu keyiflerinden vazgeçiyor. Art Sistem bu yaz hem tatilinizi yaşamanızı hem de oyunlardan uzak […]

14.05.2014 | ulasufuk

Yaz tatili yaklaşıyor. Oyun keyfini yaz tatili için rafa kaldırmayın.Gigabyte P34G ile oyun bilgisayarınızı yanınızda taşıyın.

Yazın gelmesine sayılı günler kala, tatilinizde hem oyun oynamak hem de gezmek ister misiniz?

Yazın keyfini çıkartmak için evde bırakılan oyun bilgisayarları yüzünden, tatilde oyuncular bu keyiflerinden vazgeçiyor.

Art Sistem bu yaz hem tatilinizi yaşamanızı hem de oyunlardan uzak kalmamanızı sağlayacak. Gigabyte oyun serisinde bulunan P34G, ultra ince ve hafif olmasıyla dikkat çeken bir dizüstü bilgisayar. Rahatça her yere taşıyabileceğiniz P34G 21 mm inceliğinde.

4.nesil Intel Core i7 işlemcinin gücüne sahip. Oyunlarda performans önemlidir. Oyuncular en iyi grafiklerle en akıcı oyun tecrübesini yaşamak ister.

Dizüstü bilgisayarlar arasında oyun odaklı cihazların, daha büyük ve ağır olması onların uzak mesafelere taşınmasını engel oluyor.

Gigabyte P34G, ister şehir dışı isterseniz de yurtdışı seyahatlerde rahatça yanınızda taşıyabileceksiniz. 14 inç boyutunda ekrana sahip olan P34G, HDMI bağlantısıyla HD monitör ya da televizyonlara da bağlanabiliyor.

Oyun performansı isteyenler için bu mobil oyun istasyonunda 2GB GDDR5 RAM’li NVIDIA GeForce GTX 760M ekran kartı bulunuyor.

Daha uzun oyun keyfi içinse P34G’de bulunan Intel HD Graphics 4600, az enerjiye uzun süre oyun performansı sunuyor.

DDR3 1600 MHz 8 GB’lık RAM ise oyunların daha performanslı ve hızlı kullanımını vadediyor. Performans için iyi bir sabit disk de önemli. P34G’de 750 GB SATA sabit disk ile rahat rahat bilgisayarınızı kullanırken, SSD teknolojisinin avantajları sayesinde cihazda bulunan 128 GB’lık alanı oyunlara özel hale getirebilirsiniz.

Tüm bu özellikler dışında Gigabyte P34G sadece 1.76Kg ağırlıkta.

 

Son Kullanıcı Fiyatı: 4.499 TL KDV DÂHİL



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!