-->
Free2Play Online Yenilendi

Popüler Oyun Sitesi, Online Oyun Dünyasına Yeni Kapılar Açıyor; Yayıncılar ve Oyuncular Free2Play.com.tr Adresinde Buluşuyor Türkiye’nin online oyunlar üzerine ilk dergisi olarak yayın hayatına başlayan Free2Play dergisi beşinci yılını kutluyor. Bugüne dek dergiye bağlı olarak yayın yapan free2play.com.tr web portalı ise bağımsız bir yayın haline geliyor ve içerik yapısını tamamen değiştirerek oyun yayıncılarını ve oyuncuları ortak bir platformda […]

09.05.2014 | ulasufuk

Popüler Oyun Sitesi, Online Oyun Dünyasına Yeni Kapılar Açıyor; Yayıncılar ve Oyuncular Free2Play.com.tr Adresinde Buluşuyor

Türkiye’nin online oyunlar üzerine ilk dergisi olarak yayın hayatına başlayan Free2Play dergisi beşinci yılını kutluyor. Bugüne dek dergiye bağlı olarak yayın yapan free2play.com.tr web portalı ise bağımsız bir yayın haline geliyor ve içerik yapısını tamamen değiştirerek oyun yayıncılarını ve oyuncuları ortak bir platformda buluşturmayı hedefliyor.

DEĞER YARAT VE KAZAN 

Rekabetin üst düzeyde yaşandığı oyun topluluklarında oyuncular öğrenme ve ustalaşma süreçlerini olabildiğince kısaltma arzusundalar. Bu yüzden Free2Play Online, oyuncular arasında deneyim ve bilginin paylaşıldığı bir platform olarak tasarlandı.

Oyuncular, kendi rehber videolarını üretip diğer oyunculara yol gösterirken aynı zamanda kendi topluluklarında ön plana çıkarak söz hakkı elde ediyor olacaklar.  Ayrıca oyuncular sevdikleri oyunlar için değer yarattıkları sürece, Free2Play Online sisteminden favori oyunlarının promosyon ürünlerini ve oyun içi paralarını kazanabilecekler. Oyunlaştırılmış bir altyapı kullanan Free2Play Online sayesinde, topluluğa değer katan oyuncular bu emeklerinin karşılığını alacaklar.

OYUNCULAR VE OYUNLAR

Yeni Free2Play Online’da yayıncılar, çeşitli kampanyalarla oyuncuları oyunlarına davet edebilecekler. Böylece hem yeni oyunlar kalitesiz trafik dağları içinde kaybolmadan oyuncularla buluşabilecek, hem de oyuncular pek çok oyunu avanatjlı tekliflerle deneyimleyebilecek.

Kampanyalar hakkında detaylı bilgi ve hemen kazanmaya başlamak için: free2play.com.tr/kampanyalar 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!