-->
eSpor’un Yıldızları League of Legends All-Star 2014 İçin Paris’te Buluştu

Dünyanın Farklı Bölgelerinden Gelen League of Legends’ın Gözde Oyuncuları Ve En İyi Takımları, 7 – 12 Mayıs Tarihlerinde Paris Zenith Arena’da Tüm Hünerlerini All Star İçin Sergiledi. Etkinliğin En İyi Takımı ise Önceki Senenin Dünya Şampiyonu SKT T1 Oldu! League of Legends’ın profesyonel oyuncularının yarıştığı All-Star, nefes kesen karşılaşmalara sahne oldu. Dört gün boyunca süren […]

14.05.2014 | ulasufuk

Dünyanın Farklı Bölgelerinden Gelen League of Legends’ın Gözde Oyuncuları Ve En İyi Takımları, 7 – 12 Mayıs Tarihlerinde Paris Zenith Arena’da Tüm Hünerlerini All Star İçin Sergiledi. Etkinliğin En İyi Takımı ise Önceki Senenin Dünya Şampiyonu SKT T1 Oldu!

League of Legends’ın profesyonel oyuncularının yarıştığı All-Star, nefes kesen karşılaşmalara sahne oldu. Dört gün boyunca süren etkinliklerde önce LoL hayranlarının oylarıyla oluşturulan Buz ve Ateş takımları, çeşitli oyun modlarında mücadele etti. Ardından dünyanın farklı bölgelerini temsil eden takımlar kıran kırana mücadele için sahnede yerlerini aldı. All-Star 2014’ün şampiyonu geçen sene Dünya Şampiyonasında muhteşem bir performans sergileyerek birinci olan Kore ekibi SKT T1 oldu.

2014’ün ana etkinliği dünyanın en iyi beş profesyonel League of Legends takımı olan Fnatic, Cloud 9, Azubu Taipei Assassins, SK Telecom T1 K ve OMGyişampiyonluk yarışı için bir araya getirdi. İki gün süren rövanşlı grup aşama maçlarının ardından Çin temsilcisi OMG ve Kore temsilcisi SK Telecom T1 büyük final için karşı karşıya geldi.  Bütün takımlar ve profesyonel oyuncular kalabalığın da gücünü arkalarına alarak Paris’te eSpor rüzgarları estirdi. Final karşılaşması ise 3-0’lık skorla SKT Telecom T1 takımının oldu!

Dört gün boyunca All-Star Özel maçlarından önce, etkinliğin diğer aşaması All-Star Şampiyona maçları gerçekleştirildi. Farklı bölgelerden, eSpor hayranları tarafından oylanarak seçilen profesyonel oyuncuların yarıştığı capcanlı karşılaşmalar izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı. Etkinlik, internet üzerinden milyonlarca kişi tarafından izlenirken, Paris’te yer alan Zenith Arena’yı dolduran 5000 kişi tezahüratlarıyla oyunculara ve takımlara destek verdi!



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!