-->
Efsane Oyuna Görkemli Kutlama

Efsane Oyun Knight Online, Türkiye’deki 10. Yılını Unutulmaz Bir Etkinlikle Kutlamaya Hazırlanıyor Türkiye’de 20 milyonu aşkın kayıtlı kullanıcısı bulunan Knight Online’ın Global yayıncı kuruluşu NTT Game firması, oyunun Türkiye’de ki 10. yılına özel, oyun severler için benzeri görülmemiş görkemli bir etkinlik düzenliyor. 20 bin TL para ödüllü 2. Klan Turnuvası Finallerinin gerçekleştirileceği etkinlikte,  Türkiye’nin dört […]

26.05.2014 | ulasufuk

Efsane Oyun Knight Online, Türkiye’deki 10. Yılını Unutulmaz Bir Etkinlikle Kutlamaya Hazırlanıyor

Türkiye’de 20 milyonu aşkın kayıtlı kullanıcısı bulunan Knight Online’ın Global yayıncı kuruluşu NTT Game firması, oyunun Türkiye’de ki 10. yılına özel, oyun severler için benzeri görülmemiş görkemli bir etkinlik düzenliyor. 20 bin TL para ödüllü 2. Klan Turnuvası Finallerinin gerçekleştirileceği etkinlikte,  Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan bini aşkın oyun sever, İstanbul’da ağırlanacak.

1 Haziran Pazar günü, Yapı Endüstrisi Merkezi’nde yapılacak olan 2. Klan Turnuvası Finalleri etkinliğinde, ışıklı sahne şovlarının ve profesyonel dans gösterilerinin yanı sıra, Türk Rap müziğinin önde gelen MC’ lerinden Sansar Salvo ve Kamufle ile birlikte DJ Hırs’ da sahne alacak.

Tüm dünyada milyonlarca oyun severin tutkunu olduğu efsane oyun Knight Online’ın Türkiye’deki 10’uncu yılı, görkemli bir etkinlikle kutlanacak. Ülkemizde 20 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı bulunan Knight Online’ın Türkiye başta olmak üzere, Kuzey – Güney Amerika ve Avrupa yayın haklarına sahip olan NTT Game firması tarafından organize edilen etkinlik, 1 Haziran Pazar günü Beşiktaş Fulya’da ki Yapı Endüstri Merkezi’nde gerçekleşecek.  Etkinliğe Türkiye’nin dört bir yanından 1000’in üzerinde oyun severin katılması bekleniyor.

20 Bin TL’ lik Para Ödülü Ve Sınırsız Eğlence…

20 bin TL’lik para ödüllü 2. Klan turnuvası finallerinin yapılacağı etkinlikte, Türk Rap müziğinin önde gelen MC’ lerinden Sansar Salvo ve Kamufle de sahne alacak. Birçok sürprizin yanı sıra, ışıklı sahne şovları ve dans gösterilerinin de yer alacağı etkinlikte DJ Hırs, müzikleri ile oyun severlere coşkulu dolu bir gün yaşatacak.

 

2. Klan Turnuvası 1 Haziran Pazar Günü Yapı Endüstri Merkezi’nde

Türkiye’nin en köklü, MMORPG  oyunu olan Knight Online’ ın Türkiye’deki 10’uncu yılı şerefine ülkenin çeşitli bölgelerinden gelecek oyun severlere sürprizler ve eğlence ile dolu unutulmaz bir gün yaşatmayı amaçladıklarını belirten Global Yayıncı Firma NTT Game Türkiye ve Avrupa Operasyon Müdürü Serhan KAZAR, 1 Haziran’da finalleri gerçekleştirilecek olan 2. Klan Turnuvası için sona kalan en güçlü klanların, kozlarını Beşiktaş Fulya Yapı Endüstri Merkezi’nde paylaşacağını söyledi. Toplamda 20 bin TL ödüllü turnuvada, organizasyona sponsor olan ünlü markaların, oyun severlere sürprizler sunacaklarını söyleyen Serhan Kazar, turnuva finallerinde oyunculara özel oyun içi nakit ödüllü yarışmalar düzenleneceğini de belirtti.

Etkinlik, İnternet Üzerinde Canlı Yayınlanacak

Klan turnuvalarının ilkini bu yıl Mart ayında düzenlediklerini belirten Serhan Kazar, yaklaşık bir aylık hazırlık sürecinden sonra ikincisi için kollarını sıvadıklarını söyleyerek;  “1. Klan Turnuvasına gösterilen ilgiden sonra oyun severlere teşekkür etmek ve onlara unutulmaz bir deneyim yaşatmak için 2. Klan turnuvasının daha görkemli ve kusursuz olması için elimizden geleni yaptık. Yapı Endüstri Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlik kapsamında katılımcıları büyük sürprizler bekliyor. Etkinlikte Türk Rap müziğinin önde gelen MC’lerinden Sansar Salvo ve Kamufle sahne alacak. Bunun yanında ışıklı sahne şovları ve DJ Hırs’ın müzikleriyle coşacak olan katılımcılara, dans performansları eşliğinde eğlence ve oyun dolu saatler yaşatılacak. Bu yüzden 1 Haziran 2014 Pazar günü hiçbir yere söz vermeyin, çünkü hepinizi Knight Online 2. Klan Turnuvası Finalleri’ne bekliyoruz. Etkinlik için bilet bulamayan oyuncularımız, http://www.twitch.tv/NTT Game adresi üzerinden organizasyon alanındaki sahne şovlarını, ışık gösterilerini ve müthiş coşkuyu bizlerle birlikte canlı yayında yaşayabilecek ve turnuva maçlarını izleyebilecekler” dedi.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!