-->
Digiturk GameMax’te Yer Alan Neverwinter’a Dev İçerik Güncellemesi Geldi

Digiturk’ün eğlencenin farklı boyutlarında yer alma vizyonuyla kurduğu GameMax oyun platformunda yer alan oyunlardan Neverwinter, oyununun yeni modülü Curse of Icewind Dale, Digiturk’ün Beşiktaş’ta bulunan Genel Müdürlük binasında tanıtıldı. Neverwinter yayınlanalı henüz bir seneden az olmasına rağmen, oyun için sunulan üçüncü büyük içerik güncellemesi Curse of Icewind Dale, tüm oyuncuların erişimine açıldı. Önceki güncellemelere göre […]

26.05.2014 | ulasufuk

Digiturk’ün eğlencenin farklı boyutlarında yer alma vizyonuyla kurduğu GameMax oyun platformunda yer alan oyunlardan Neverwinter, oyununun yeni modülü Curse of Icewind Dale, Digiturk’ün Beşiktaş’ta bulunan Genel Müdürlük binasında tanıtıldı.

Neverwinter yayınlanalı henüz bir seneden az olmasına rağmen, oyun için sunulan üçüncü büyük içerik güncellemesi Curse of Icewind Dale, tüm oyuncuların erişimine açıldı. Önceki güncellemelere göre çok daha fazla içeriğe sahip olan bu güncellemeyle oyuna eklenen üç yeni bölge, Neverwinter’ın toplam alanını %33 genişletiyor. Oyundaki PvP sisteminin tamamen yenilendiği ve geliştirildiği Curse of Icewind Dale, özellikle 60. seviye oyuncular için oyunu zenginleştirecek. Oyuna eklenen yeni görevler, zindanlar ve canavarların yanı sıra, oyuncuların kendi ekipmanlarını güçlendirmesini sağlayan Kara Buz elementi ve bunun işçiliği oyuna ekleniyor.

Türkiye’nin ilk ve lider dijital yayın platformu Digiturk, eğlence dünyasında yeni seçenekler oluşturmak amacıyla “Digiturk GameMax” platformunu kurdu. Digiturk GameMax’te Türk oyuncularının en sevdiği oyunlardan biri olan Dungeons & Dragons® – NeverwinterTM ile iki farklı oyun daha yer alıyor. Digiturk GameMax’in içeriği önümüzdeki dönemde yeni eklenecek oyunlarla daha da geliştirilecek.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!