-->
Daylight Oyun İnceleme

Grafikler, yeni nesil oyunlarla kıyaslandığında biraz düşük kalitede kalabiliyor ancak oyunda grafiklerden çok oynanabilirliğe yoğunlaşılmış olduğu belli. Genelde karanlık bir ambiyansta geçen oyunda grafikler çok rahatsız etmiyor. Oyunun fonunda bir müzik yok, genel olarak ortam seslerini duyuyorsunuz. Zaten sesler, size yön verebilecek ve ortama hakim olmanızı sağlayabilecek en önemli faktör.     Korku oyunu tutkunlarındansanız, […]

06.05.2014 | ulasufuk

Grafikler, yeni nesil oyunlarla kıyaslandığında biraz düşük kalitede kalabiliyor ancak oyunda grafiklerden çok oynanabilirliğe yoğunlaşılmış olduğu belli. Genelde karanlık bir ambiyansta geçen oyunda grafikler çok rahatsız etmiyor. Oyunun fonunda bir müzik yok, genel olarak ortam seslerini duyuyorsunuz. Zaten sesler, size yön verebilecek ve ortama hakim olmanızı sağlayabilecek en önemli faktör.

 
Daylight-inceleme3
 

Korku oyunu tutkunlarındansanız, ilk olarak hangi tür korkuyu ele aldığınıza bakmamız gerekli. Kimileri yalnızca en ufak bir karanlık ortamdan korkarken, kimileri üzerlerine gelen ağzı, yüzü kayık canavarlarla dalga geçiyor. Bu noktada sizler için -iyi mi desem kötü mü desem- bir haberim var: Daylight ile her türden korkuyu kalbinizin en karanlık köşesinde hissedeceksiniz. Karanlık mı? Tek ışık kaynağınızın elimizdeki tek şey bir cep telefonu? Peki karşınızdaki düşmanların kiminin sadece deli, kiminin mutasyona uğramış bir yaratık, kiminin ise belirli olmayan bir doğa üstü varlık olduğunu? Öyleyse oyun boyunca ilerleyeceğiniz yerin Unutmadan, zaten kendinizi savunmak gibi bir durumunuz yok, tek çareniz ölmek; ya da saklanmak.

 
Daylight-inceleme4
 

Son olarak Daylight benim uzun süredir merakla takip ettiğim ve çıkışını en nihayetinde yapmış olan fps bakış açısından oynanan korku temalı bir yapım. Yaklaşık 3 saate varan oynanış süresini az bulmuş olsamda gerçek anlamda saf korku öğelerini iyi yansıttığı için benden geçer not almayı başarıyor.
  



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!