-->
Dark Souls 2 PC İnceleme

Peki, nasıl? En zayıf görünen düşmanın bile canınızı çıkarabileceği bir oyundan bahsediyoruz. Bu nedenle inanılmaz dikkatli olmak zorundasınız. Her an tetikte olmalı ve özellikle envanterinizdeki eşyalara çok dikkat etmelisiniz çünkü tek bir düşmanı yenmek için bazen aynı silah setiyle saldırmak yeterli olmayabiliyor. Aynı dövüş sırasında farklı silahlar, farklı stratejiler denemeniz gerekebiliyor. Önce gürz ile saldırıp […]

19.05.2014 | ulasufuk

Peki, nasıl? En zayıf görünen düşmanın bile canınızı çıkarabileceği bir oyundan bahsediyoruz. Bu nedenle inanılmaz dikkatli olmak zorundasınız. Her an tetikte olmalı ve özellikle envanterinizdeki eşyalara çok dikkat etmelisiniz çünkü tek bir düşmanı yenmek için bazen aynı silah setiyle saldırmak yeterli olmayabiliyor. Aynı dövüş sırasında farklı silahlar, farklı stratejiler denemeniz gerekebiliyor. Önce gürz ile saldırıp ardından kılıçla bitirmeniz gereken savaşlar yaşayacaksınız bu oyunda. Bu nedenle, dümdüz yürüyüp önünüze çıkanı kesmeyi kesinlikle unutun. Öldüğünüz zamansa topladığınız ruhların bir kısmını kaybediyorsunuz. Açıkçası bu oyunda ölmeyi oyunun sizi cezalandırması olarak algılamamak lazım. Ölmek bu oyunun bir parçası, öldükten sonra karakterinizin düştüğü yerde kaybettiğiniz ruhlar sizi bekliyor olacak. Fakat o ruhları tamamen kaybettiğinizde oyunu oynamayı da unutabilirsiniz çünkü ancak topladığınız ruhlarla seviye atlayabilir ve daha güçlü bir karaktere kavuşabilirsiniz.
 
Dark-Souls-2-inceleme3
 
Oyunun görselliğine gelecek olursak Dark Souls 2 değişen oyun motoruyla birlikte, özellikle de ışıklandırmalar konusunda selefinin önüne geçmiş durumda. Karakter animasyonları ve modellemeleri çok başarılı. Kahramanımız hareket halindeyken gerçekçi animasyonuyla dikkat çekiyor. Koşarken, düştüğünde ve yerden zorlanarak kalkarken sergilediği animasyonlar onu kanlı canlı bir karakter haline dönüştürüyor. Çatışmalarda zorlandığını rahatlıkla anlayabiliyorsunuz. Zaten bu tür oyunlarda görsel materyalin önemli bir bölümünü ışıklandırmaların oluşturduğunun bilincinde olan From Software, kaplama ve karakter modellemelerinde selefine kıyasla Dark Souls 2’de çok büyük bir gelişme kaydedemese de, hatta yer yer gerilese de, bana kalırsa doğru bir karar vermiş. Dark Souls 2 oynarken, gerçekten oyunun dünyasındaki umutsuzluğun size de tesir ettiğini hissedebiliyorsunuz.
 
Dark-Souls-2-inceleme4
 
Bu yılın en zor ve acımasız oyunu Dark Souls 2. Aksiyon-RPG fanatiklerini mest etme garantili oyun, Neyse ki abisi kadar insafsız davranmıyor Dark Souls 2 ve ufak yardımlar sayesinde bir nebze kolay bir oynanabilirlik sunuyor. Upuzun oyun süresi, kaliteli görselleri ve zorluktan zevk alanları mutlu edecek oyun dinamikleriyle şahsına münhasır bir oyun bu. Dark Souls’tan zevk aldıysanız, Dark Souls 2’i asla kaçırmayın.
  



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.