-->
Battlefield: Hardline Onaylandı

Electronic Arts’a ait sitenin kodlarında ortaya çıkan Battlefield: Hardline onaylandı. Dün, Battlelog üzerinden kod araştıran hayranlar tarafından keşfedilen yeni oyunun platformları da PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC olarak listelenmişti. Visceral Games logosunun görüldüğü ve firmanın bu sebeple geliştirici olduğu düşünülen kodlarda aynı zamanda  “Blood Money” ve “Heist” oyun modlarına, Thieves […]

28.05.2014 | ulasufuk

Electronic Arts’a ait sitenin kodlarında ortaya çıkan Battlefield: Hardline onaylandı.

Dün, Battlelog üzerinden kod araştıran hayranlar tarafından keşfedilen yeni oyunun platformları da PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC olarak listelenmişti. Visceral Games logosunun görüldüğü ve firmanın bu sebeple geliştirici olduğu düşünülen kodlarda aynı zamanda  “Blood Money” ve “Heist” oyun modlarına, Thieves ve SWAT isimlerine ve Enforcer, Mechanic, Operator ve Professional isimli en az dört sınıfa rastlanmıştı. Ardından da Battlefield: Hardline’ın resmi sitesi açılmıştı.

Bugün de oyun resmiyet kazandı. Dead Space yapımcısı Visceral Games tarafından geliştirilecek oyunla ilgili detayların 9 Haziran’da E3’te açıklanacağı belirtilen siteye buradan ulaşabilirsiniz.

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!