-->
World of Tanks: Xbox 360 Edition 1.1 Güncellemesiyle Kontrolü Elinize Alın

Savaş arenası yeni mürettebat sistemi ve beş yeni İngiliz tankıyla güçlendiriliyor Wargaming, World of Tanks: Xbox 360 Edition 1.1 Güncellemesini sunmaktan mutluluk duyar. Güncelleme Kuzey Amerika, Rusya ve Avrupa’daki Xbox Live hesaplarıyla giriş yapan herkes tarafından ücretsiz olarak edinilebilir. Ücretsiz oynanabilir aksiyon oyununun ilk içerik güncellemesi ile Mürettebat Sistemi, yeni Himmelsdorf haritası ve beş yeni […]

14.04.2014 | ulasufuk

Savaş arenası yeni mürettebat sistemi ve beş yeni İngiliz tankıyla güçlendiriliyor

Wargaming, World of Tanks: Xbox 360 Edition 1.1 Güncellemesini sunmaktan mutluluk duyar. Güncelleme Kuzey Amerika, Rusya ve Avrupa’daki Xbox Live hesaplarıyla giriş yapan herkes tarafından ücretsiz olarak edinilebilir.

Ücretsiz oynanabilir aksiyon oyununun ilk içerik güncellemesi ile Mürettebat Sistemi, yeni Himmelsdorf haritası ve beş yeni İngiliz orta zırhlısı gibi eklentiler oyuna getiriliyor.

Mürettebatlar tank savaşında başarılı olabilmek için olmazsa olmazdır. Birincil Tank Komutanı tarafından temsil edilen kısmen ya da tamamen eğitimli mürettebat, savaşta her tankı yönetebilmek için gereklidir. Mürettebat deneyim puanları (XP) ile oyuncular Tank Komutanlarına ve mürettebatlarına seviye atlatabilecek, ekstra yetenekler ve ek avantajlar ise savaş performanslarını artırmalarına olanak sağlayacak.

Labirent gibi caddeleri ve meydanlarıyla yeni savaş arenası Himmelsdorf, oyunculara Cromwell, Comet, Centurion I, Centurion 7/1 ve FV4202 olmak üzere beş yeni İngiliz orta zırhlısını deneyebilmeleri için ideal bir zemin oluşturacak.

Dünya çapında çevrimiçi çok oyunculu tank savaşı fenomeni haline gelmiş World of Tanks: Xbox 360 Edition hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.worldoftanks.com/xbox adresini ziyaret ediniz.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!