-->
Wargaming.net Ligi Büyük Finalleri’nin Kazananları Belli Oldu

Na’Vi, Sıkı Bir Mücadelenin Ardından Finallerde Virtus.Pro’yu Eleyip Dünya Şampiyonu Oldu! Wargaming bugün, 4-6 Nisan tarihleri arasında Polonya’nın Varşova kentinde gerçekleştirilen ilk Wargaming.net Ligi Büyük Finalleri’nin sonuçlarını duyurdu. World of Tanks’ın çiçeği burnunda şampiyonu Na’Vi takımı Virtus.Pro’yu eleyerek yaklaşık 110.000$’lık ödüle sahip oldu. Turnuvayı 2. Sırada bitiren Virtus.Pro yaklaşık 100.000$’lık bir ödüle sahip olurken üçüncü […]

09.04.2014 | ulasufuk

Na’Vi, Sıkı Bir Mücadelenin Ardından Finallerde Virtus.Pro’yu Eleyip Dünya Şampiyonu Oldu!

Wargaming bugün, 4-6 Nisan tarihleri arasında Polonya’nın Varşova kentinde gerçekleştirilen ilk Wargaming.net Ligi Büyük Finalleri’nin sonuçlarını duyurdu.

World of Tanks’ın çiçeği burnunda şampiyonu Na’Vi takımı Virtus.Pro’yu eleyerek yaklaşık 110.000$’lık ödüle sahip oldu. Turnuvayı 2. Sırada bitiren Virtus.Pro yaklaşık 100.000$’lık bir ödüle sahip olurken üçüncü sırada yer alan The RED Rush: Unity takımı ise 40.000$’lık ödül ile turnuvayı tamamladı.

WGL_GF_Assets_Photos_Grand_Final_Image_02

Wargaming CEO’su Victor Kislyi: “Geçirdiğimiz üç günün ardından farklı ulusların birbirlerine karşı hakimiyet kurmaya çalışan en iyi World of Tanks takımlarını gördük” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Na’Vi’yi mükemmel performansından dolayı kutluyorum. Ayrıca Varşova şehrine ve finalleri başarılı ve harika kılan eSpor tutkunlarına teşekkürlerimi sunuyorum.”

Üç gün boyunca heyecanla izlenen, çok sayıda heyecan verici mücadeleye ev sahipliği yapan bu turnuva, kendi evinde favori olarak görülen Lemming Train gibi dünya çapında 14 üst düzey tank takımı katıldı. Turnuvanın iki baskın takımı Na’Vi ve Virtus.Pro takımları rakiplerinin azmini ve konsantrasyonunu test eden akıllı taktik savaşlar vererek sıralamalarda üstlere doğru yükseldi. Na’Vi takımı üstün isabet kabiliyeti ve takım çalışması ile Virtus.Pro’ya göre üstünlük sağladı ve şampiyon ünvanına sahip oldu.

Na’Vi takımının kaptanı Dmitry “de1uxe” Repin: “Daha ilk oyunumuzdan rekabetin yoğun olacağını biliyorduk” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Özellikle Virtus.Pro olmak üzere Varşova’da yer alan her takıma saygı duyuyoruz. Büyük Finaller’i kazanmak bizler için hayallerimizin gerçek olması demek. Dünya şampiyonu ünvanına sahip olup bunu yanımızda götürüyor olmak heyecan verici ve gelecekte ünvanımızı korumak için sabırsızlanıyoruz.”

Bu büyük eSpor festivali, Multikino Zlote Tarasy sinemasında (etkinlik alanında) favori takımlarını desteklemeye gelen binlerce tutkulu taraftara ve Büyük Finali Twitch üzerinden izleyen milyonlarca seyirciye ev sahipliği yaptı.

 

WGL_GF_Assets_Photos_Grand_Final_Image_15

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!