-->
Trials Fusion Oyun İnceleme

Oyunda kazandığınız madalyaların yanı sıra bir sürü de kredi biriktiriyorsunuz. Bu kredileri sürücünüzün dış görünüşü, ekipmanlar ve aracınızın özellikleri için harcayabiliyorsunuz. Oyundaki araç segmenti çok aşırı çeşitlilikte değil. Ancak buna çok da gerek yok. Oynanış açısından getirebileceğim eleştirilerden biri ise araçların kalibrasyonunun aşırı dengeli ayarlanması olmuş. Yani uzun ve yüksek uçuş anlarında delicesine akrobatik hareketler […]

25.04.2014 | ulasufuk

Oyunda kazandığınız madalyaların yanı sıra bir sürü de kredi biriktiriyorsunuz. Bu kredileri sürücünüzün dış görünüşü, ekipmanlar ve aracınızın özellikleri için harcayabiliyorsunuz. Oyundaki araç segmenti çok aşırı çeşitlilikte değil. Ancak buna çok da gerek yok. Oynanış açısından getirebileceğim eleştirilerden biri ise araçların kalibrasyonunun aşırı dengeli ayarlanması olmuş. Yani uzun ve yüksek uçuş anlarında delicesine akrobatik hareketler yapmak istiyorsunuz ancak çok da düzgün iniş yapmanız gerektiğinden yeterince coşkulu hareketler yapamıyorsunuz. Zaten araçlar aşırı hantal duruyor. Hareketlerinizi çok iyi dengelemezseniz sürücünüz anında mefta. Sonra dön başa.
 
Trials-Fusion-inceleme3
 
Tüm bu oynanış detayları yanı sıra Trials Fusion teknik yönleri bakımından oldukça iyi duruyor. Grafik konusunda Trials kendinden bekleneni zaman zaman verse de bu kare saniye oranı düşüşleri olsa da. Yine de görsel olarak eğlence kısmında üzerine düşeni yerine getirme kapasitesine sahip. Özellikle çevre ambiyansı çok başarılı vurgulanmış. Oyunda en önemli görsel detayların başında gelen efektler de gayet renkli ve detaylı. Bunun yanı sıra devamlı değişen arka plan ve farklı bölüm tasarımları olumlu düşünülmüş noktalar. Ses ve müzikler de oyunun havasını gayet iyi yansıtıyor. Yüksekten düşerken sürücünün verdiği tepkiler, mütemadiyen süren patlama efektleri ve tabii ki motor sesiniz olması gerektiği gibi, Özellikle müzikler hareketli ve durmak bilmeyen oyun tarzına çok uygun. Kendinizi tam anlamıyla büyük bütçeli bir yapımda süper starın yerine geçmiş dublör gibi hissediyorsunuz.
 
Trials-Fusion-inceleme4
 
Sonuç olarak Trials Fusion eğlenmek için oyun arayan, bunu yarışarak yapmak isteyen, değişik oyun mekanikleri arayanlar için Özellikle aşırı yoğun oyun dünyasının ağır konulu ve bol aksiyonlu yapımlarından sıkılanlar için Trials Fusion oynamak çok keyifli olabilir.
  



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!