-->
Sony’nin Yeni Dijital Ses Kayıt Cihazları Yüksek Performans Sunuyor

Sony, yeni Dijital Ses Kayıt Cihazları ICD-PX440 ve ICD-PX240 ile ses kaydı yapmayı çok daha pratik hale getiriyor. Cihazlar, konferans ve toplantılarda, iş yerinde, okulda ya da başka herhangi bir yerde ses kaydetmek ve bilgisayara aktarmayı keyifli bir deneyime dönüştürüyor. Sony, ses kaydını daha pratik hale getiren ve en ufak önemli ses parçacığını dahi kaçırmamanızı […]

07.04.2014 | ulasufuk

Sony, yeni Dijital Ses Kayıt Cihazları ICD-PX440 ve ICD-PX240 ile ses kaydı yapmayı çok daha pratik hale getiriyor. Cihazlar, konferans ve toplantılarda, iş yerinde, okulda ya da başka herhangi bir yerde ses kaydetmek ve bilgisayara aktarmayı keyifli bir deneyime dönüştürüyor.

Sony, ses kaydını daha pratik hale getiren ve en ufak önemli ses parçacığını dahi kaçırmamanızı sağlayan özelliklere sahip yeni dijital ses kayıt cihazlarını piyasaya sürüyor. Sony’nin dijital ses kayıt cihazlarının iki yeni modeli, ses perdesinde hiçbir değişiklik olmaksızın çalma hızının 0,50 ila 2,00 kat aralığında artırılmasına imkân veren Çalma Hız Kontrolü gibi fonksiyonları ile rahat ve çok yönlü ses kaydı sunuyor. İster kişisel olarak not almak için kullanın, isterse iş veya sınıf ortamında, bu cihazlar düşüncelerinizin ve ihtiyaç duyduğunuz her türlü bilginin kaydını tutmanıza yardımcı oluyor.

ICD-PX440: Profesyoneller için USB Doğrudan Bağlantı ile Ses Kaydı

Profesyoneller için geliştirilen ICD-PX440, kolay taşınmasını sağlayan kompakt bir tasarıma sahip. Daha iyi kayıt için dahili stereo mikrofonu olan cihazın, PC’ye doğrudan USB çıkışından bağlantısı sayesinde dosya transferi de hiç olmadığı kadar kolaylaşıyor.

Ayrıca, 96 saatlik uzun pil ömrü1 ile, kaydın ortasında cihazın pilinin biteceğinden endişelenmeye de gerek kalmıyor. ICD-PX440 aynı zamanda Memory Stick Micro veya microSD kart yuvası ile medya kartında saklama imkânı da sunuyor.

Kullanıcı dostu ön çapraz düğme düzeni ve Çalma Hız Kontrol fonksiyonunun yanı sıra, A-B Tekrarlama, Parça İşareti ve Akıllı Gürültü Engelleme özelliklerini de içinde barındırıyor. Bu özellikler, seçilen kısımları tekrar oynatmaya, kolay takip için ses dosyalarının belirli bölümlerine yer işareti eklenmesine ve her şeyi billur gibi net olarak duyabilmek için çalma sırasında arka plandaki gürültüleri azaltıyor.

ICD-PX240: Geliştirilmiş Kayıt Kapasitesi ve Kolay Bağlantı

Bir önceki ICD-PX232 modelinin 2GB’lik kapasitesinden farklı olarak 4GB’lik gelişmiş kapasiteli ICD-PX240, aynı zamanda daha hızlı açılma özelliği ve 32 saate kadar çıkabilen daha uzun pil ömrü de sunuyor.[1] USB kablo üzerinden kişisel bilgisayarlara daha kolay bağlanabilen ve Çalma Hız Kontrolü fonksiyonu da bulunan kayıt cihazı, tüm profesyoneller, öğrenciler ve hatta şarkıcı adaylarının temel kayıtları için kullanışlı bir seçenek oluyor.

ICD-PX240 Dijital Ses Kayıt Cihazı, Türkiye’de Nisan ayında piyasaya sunuluyor. ICD-PX440 ise Mayıs ayından itibaren temin edilebilecek.

ICD-PX440_front_E

Teknik özellikler

Model

ICD-PX440

ICD-PX240

PC Bağlanabilirliği

Var (Direct USB port)

Var

Dahili Bellek

4GB

4GB

Destek Bellek Kartı Kapasitesi

microSD (32GB’ye kadar)

Memory Stick Micro
(16GB’ye kadar)

Yok

Dahili Mikrofon

Stereo

Mono

Pil Tipi

AAA x 2

AAA x 2

Kaıt için Maks. Pil Ömrü

96 Saat1

32 Saat[2]

Maks. Kayıt Süresi

1073 Saat1

1043 Saat[3]
Dijital Ses Perdesi Kontrolü (Hız Kontrolü)

Var

Var

Gürültü Engelleme

Var (Akıllı Gürültü Engelleme)

Var

A-B Tekrarlama

Var

Yok

Boyutlar (g x y x d, mm)

37.2 x 113.2x 19.3

38.5 x 115.2 x 21.3

Piller dahil ağırlık

75 gr

72 gr

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!