-->
Playstore’da Popüler Bethesda Oyunlarına %50 İndirim

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyunseverlere yeni bir kampanya sunuyor.  Aralarında “The Elder Scrolls”, “Quake”, “Doom” serilerinden oyunların da bulunduğu popüler Bethesda oyunları %50 indirim fırsatıyla oyunseverleri bekliyor. TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, popüler oyunları uygun ödeme koşulları ve kaçırılmayacak kampanyalarla oyunseverlere sunmaya devam ediyor. Oyunseverler, Playstore’un indirim kampanyaları sayesinde sevdikleri oyunlara kolayca ulaşabiliyor. Playstore’un […]

18.04.2014 | ulasufuk

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyunseverlere yeni bir kampanya sunuyor.  Aralarında “The Elder Scrolls”,

“Quake”, “Doom” serilerinden oyunların da bulunduğu popüler Bethesda oyunları %50 indirim fırsatıyla oyunseverleri bekliyor.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, popüler oyunları uygun ödeme koşulları ve kaçırılmayacak kampanyalarla oyunseverlere sunmaya devam ediyor. Oyunseverler, Playstore’un indirim kampanyaları sayesinde sevdikleri oyunlara kolayca ulaşabiliyor. Playstore’un yeni kampanyasında Bethesda firmasının imzasını taşıyan popüler oyunlarda %50 indirim fırsatı oyunseverleri bekliyor.

18-28 Nisan tarihleri arasında sürecek kampanya kapsamında şu oyunlar yer alıyor:

“The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition”, “Dishonored GOTY Edition”, “The Elder Scrolls IV: Oblivion® GOTY Edition”, “ Doom 3 BFG Edition”, “Quake IV”, “Quake III”, “Doom Classic Complete Edition”, “Fallout New Vegas Ultimate Edition”, “Fallout 3 GOTY Edition”.

Kampanya detaylarını görmek ve oyunları satın almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/kampanya/Bethesda_18_nisan

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!