-->
Oyun Dünyası Dizinizin Üzerinde

Oyuncular tek bir noktaya bağlı kalmayı sevmez. Saatlerce tek bir odada kapalı kalmak onların meydan okuyucu ruhlarını köreltir. Oyuncuların maceracı ruhları için, sıradan insanların gördüğünden farklı dünyalar vardır. Güneşlendiğiniz sessiz sakin sahil, oyuncular için dev bir macera adasıdır ve burada bulunması gereken çok fazla hazine vardır. Siz bir kafede sessiz kalabalığı izlerken, oyuncular çoktan dünya […]

22.04.2014 | ulasufuk

Oyuncular tek bir noktaya bağlı kalmayı sevmez. Saatlerce tek bir odada kapalı kalmak onların meydan okuyucu ruhlarını köreltir.

Oyuncuların maceracı ruhları için, sıradan insanların gördüğünden farklı dünyalar vardır. Güneşlendiğiniz sessiz sakin sahil, oyuncular için dev bir macera adasıdır ve burada bulunması gereken çok fazla hazine vardır.

Siz bir kafede sessiz kalabalığı izlerken, oyuncular çoktan dünya çapındaki diğer arkadaşlarıyla birlikte sıkı bir savaşa girmiştir bile.

Uzun otobüs yolculuklarında sıkıntıdan uyuyan insanlara inat, oyun severler son gaz virajlardan dönen bir yarış oyununa odaklanmışlardır. 

Bu maceracı ruh her yerde oyun dünyasının heyecanını ve görselliğini ister.

Gigabyte ’ın P25W modeli, oyun tutkunlarının aradığı her şeye cevap verecek.  Evde monitör başında takılıp kalmak istemeyen oyun severler, masaüstü bilgisayarlarının gücünü yanlarında taşıyabilecek. Gigabyte P25W sayesinde oyuncular 1920×1080 çözünürlükteki 15,6 inç Full HD LED ekranı ile yüzde 60 daha canlı renk kalitesine sahip olup, evlerinde bıraktıkları monitörlerini özlemeyecekler.

4 Nesil, 2,4 Ghz Intel Core I7 işlemcinin yüksek performansı sayesinde, bir kafede kahvelerini yudumlarken masaüstündeki bilgisayarlarıyla yarışan oyun performansına ulaşacaklar.

LED aydınlatmalı klavye, oyuncunun bulunduğu loş ve karanlık ortamlardan kendiliğinden çalışıp oyun keyfinin bölünmeden sürmesini sağlıyor. 16 GB’lık 1600 Mhz, DDR3 RAM oyun performansını artırıyor. Gigabyte P25W depolama kapasitesiyle de oyuncuların aradığı performansı sunuyor.

1TB’lık sabit diske, daha hızlı ve performanslı olan 2 adet 128 GB’lık SSD eşlik ediyor. Bir oyuncu için grafik önemlidir, yüksek performanslı grafik için P25W’da 3GB’lık Nvidia Geforce GTX770M/GDDR5 ekran kartı bulunuyor.

Piyasadaki grafik canavarı oyunları en üst seviyede çalıştıran bu ekran kartıyla oyuncular istedikleri her yerde aradıkları güce ulaşacak. Otobüslerdeki uzun yolculuklar da ya da elektriksiz ortamlardaysa Intel HD 4600 alternatif çip seti sayesinde daha az elektrik tüketimiyle çalışmak mümkün.

Akıllı telefonlarını doldurmak ya da diğer cihazlarını bağlamak için bilgisayarda 2 adet USB 2,0 ve 2 adet USB3.0 bulunuyor. Bir oyuncunun keyfini tamamlayacak son nokta da artık Hollywood’la yarışan hale gelen müzikler ve sesler.

P25W kulaklık kullanmayacağınız ortamlarda 4+1 Dolby Home Theater v4 ses sistemiyle, oyunların içinde olmanızı sağlayacak. Li-ion 8 Cell 5700mAh 86.18Wh batarya ise, oyun keyfini uzun yolculuklarda bile saatlerce sürdürmenize izin veriyor.

Son Kullanıcı Fiyatı: 4.949TL KDV dâhil



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!