-->
Metro: Redux, PlayStation 4 ve Xbox One’a Geliyor

Yayıncı Deep Silver, Metro 2033: The Last Refuge, Metro: Last Light ve tüm indirilebilir içeriklerini içinde barındıracak Metro: Redux’ı PlayStation 4, Xbox One ve PC için onayladı. Deep Silver yetkilileri Metro: Redux ile ilgili ortaya çıkan görsellerin eski olduğunu, Metro: Redux’ın şimdi daha iyi olduğunu belirterek, pakete ait yeni görüntü ve detayların E3’te ortaya çıkacağını açıkladı. […]

01.04.2014 | ulasufuk

Yayıncı Deep Silver, Metro 2033: The Last Refuge, Metro: Last Light ve tüm indirilebilir içeriklerini içinde barındıracak Metro: Redux’ı PlayStation 4, Xbox One ve PC için onayladı.

Deep Silver yetkilileri Metro: Redux ile ilgili ortaya çıkan görsellerin eski olduğunu, Metro: Redux’ın şimdi daha iyi olduğunu belirterek, pakete ait yeni görüntü ve detayların E3’te ortaya çıkacağını açıkladı.

 

Metro-Redux-Leak_03-30-14_001



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!