-->
Logitech G Big plays incorporated takımına sponsor oldu

Oyunseverlerin en beğendiği aksesuar markası Logitech G, Big Plays Incorporated (BPI) takımının donanım sponsor oldu. Big Plays Incorporated takımının League of Legends oyununun şampiyonluk liginde mücadele eden sekiz takımından biri olduğunu belirten  Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız Küçükkoyuncu, “Logitech olarak oyun kategorisine büyük önem veriyoruz. Oyun tutkunlarının ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak için özel olarak tasarladığımız […]

04.04.2014 | ulasufuk

Oyunseverlerin en beğendiği aksesuar markası Logitech G, Big Plays Incorporated (BPI) takımının donanım sponsor oldu.

Big Plays Incorporated takımının League of Legends oyununun şampiyonluk liginde mücadele eden sekiz takımından biri olduğunu belirten  Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız Küçükkoyuncu, “Logitech olarak oyun kategorisine büyük önem veriyoruz. Oyun tutkunlarının ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak için özel olarak tasarladığımız yüksek performanslı Logitech G oyun aksesuarları diğer ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de beğeniyle takip ediliyor. Geçtiğimiz yıl HWA Gaming’in donanım sponsoru olmuştuk. Bu sponsorluklara BPI’yı de ekledik. Lige fırtına gibi başlayan BPI’ya ve Türkiye’nin en güçlü e-spor kulübü olma yolunda ilerleyen HWA’ya başarılar diliyoruz”  dedi.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!