-->
Legend Of Fighters 2. Kapalı Beta Geliyor

Bildiğiniz gibi Kapalı Beta testimizi tamamladık ve oyunun dengeli ilerlemesi için bir çok not aldık, bu sorunların bazıları oyunun sistemi tarafında bazıları ise sizin göremediğiniz sunucu tarafındaydı. Toyo Games olarak düzenlemeler yapıyoruz ve en iyi oyun deneyimini oyuncularımızla buluşturmak için çalışıyoruz. Her ne kadar çok fazla istekli olmasak da daha stabil bir oyun sunmak için […]

09.04.2014 | ulasufuk

Bildiğiniz gibi Kapalı Beta testimizi tamamladık ve oyunun dengeli ilerlemesi için bir çok not aldık, bu sorunların bazıları oyunun sistemi tarafında bazıları ise sizin göremediğiniz sunucu tarafındaydı. Toyo Games olarak düzenlemeler yapıyoruz ve en iyi oyun deneyimini oyuncularımızla buluşturmak için çalışıyoruz.

Her ne kadar çok fazla istekli olmasak da daha stabil bir oyun sunmak için 2. Kapalı Beta yapmaya mecburuz; fakat bu sefer kayıtlarımız açık olmayacak. İlk kapalı  betaya giriş yapmış kullanıcılarımız bizim için ayrıcalıklı  (her zaman böyle olacak) ve onlara herhangi bir sınırlama getirmeyeceğiz onlar herhangi bir işlem yapmadan girebilecekler. Diğer oyuncular ise ‘Beta Key’ ile giriş yapabilecekler.

Toyo Games Ceo’su Zeyd Kazancı tarafından yapılan açıklamada:

“Yeni kayıtlar ise sadece BETA KEY üzerinden alınacaktır. Beta Keyler internet üzerinden çeşitli oyun portallarında ve takip edilen oyun forumlarında dağıtılacaktır. Bunu yapmamızın sebebi gerçekten oyuna ilgili ve test etmeyi isteyen oyunculara ulaşmak ve oyunu hep beraber test ederek en hatasız seviyeye çıkarmak.

2.Testte düzelttiğimiz sorunların yanı sıra bunların ne derece çözüme kavuştuğunu, yeni gelen oyuncularımızın bu sorunlar harici hangi sorunlarla karşılacağını ve aynı zamanda Kyat Mağazası yani Eşya Mağazasını test edeceğiz. Bundan sonra tekrar bir test olmayacak ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda oyunumuzu Açık Beta yapmadan direk TAM SÜRÜM olarak çıkaracağız.” diyerek bayram günü oyunculara tam sürüm içerik sunacaklarınında müjdesini verdi.

 

2. Kapalı Beta Başlangıç tarihi 10 Nisan 2014 saat 16:00, bitiş tarihi ise 16 Nisan 2014 saat 23:59’dur. Bu kapalı beta sürecide bittikten sonra doğrudan tam sürüme 23 Nisan 2014 saat 16:00 itibariyle giriş yapılabilecek. Önceden oluşturduğunuz hesabınıza giriş için ya da beta key kullanmak için www.lof.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!