-->
League of Legends 2014 Finalinde Şampiyonluk Koltuğuna Dark Passage Oturdu

League of Legends 2014 Bahar Mevsimi Finalinde Şampiyonluk Koltuğuna Dark Passage Oturdu Avea Woops Türkiye Resmi Ortaklığıyla, 6 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde Düzenlenen League of Legends 2014 Bahar Mevsimi Finali Şampiyonu Dark Passage Oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından resmi sporcu lisansı verilen oyuncuların yarıştığı League of Legends Bahar Mevsimi Finali 6 Nisan’da Bostancı […]

07.04.2014 | ulasufuk

League of Legends 2014 Bahar Mevsimi Finalinde Şampiyonluk Koltuğuna Dark Passage Oturdu

Avea Woops Türkiye Resmi Ortaklığıyla, 6 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde Düzenlenen League of Legends 2014 Bahar Mevsimi Finali Şampiyonu Dark Passage Oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından resmi sporcu lisansı verilen oyuncuların yarıştığı League of Legends Bahar Mevsimi Finali 6 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezini Kış Mevsimi Finallerinde olduğu gibi yine kasıp kavurdu. 2014 Bahar Mevsimi Finali’nin şampiyonu olan DP,  WF’i 3/0 malup ederek 20.000 TL’lik birincilik ödülünün sahibi oldu.

6 Nisan Pazar günü Bahar Mevsimi Finali’nde şampiyonluk için ter töken takımların nesef kesen karşılaşmaları internet üzerinden canlı olarak yayınlandı. Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen bu heyecanlı maçları binlerce eSpor sevdalısı yerinde izlerken, yüzbinler ise internet üzerinden takip etti.

League of Legends 2014 Bahar Mevsimi Finali HWA ve TT takımları arasında yaşanan 3. lük maçıyla başladı. 2/1  lik bir skorla 3. olan  TT, 5.000 TL’lik ödülü kazandı. Cosplay yarışması ile devam eden etkinlik, izleyicilere neşeli ve eğlenceli anlar yaşattı. 6 Nisan’ın merakla beklenen final karşılaşması ise DP ve WF takımları arasında gerçekleşti. Soğuk terler döktüren  bu heyecanlı çekişmenin kazananı 3/0 lık bir galibiyetle DP oldu ve muhteşem performansıyla 20.000 TL’lik ödülü haketti. 2. olan WF 10.000 TL’lik ödülün sahibi olurken, ilk  4 takım toplamda 37.500 TL’lik para ödülünü evine götürdü. 



Popüler Haberler


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz


Microsoft’un Xbox konsolları, son zamanlarda Avrupa’da durgunlaşan satışlarla karşı karşıya. Bu durum, üçüncü taraf yayıncılar arasında endişelere yol açıyor.