-->
HyperX’den Uzun Oyun Maratonlarında Yarı Yolda Bırakmayan “Cloud” Oyuncu Kulaklığı

HyperX’in yeni oyuncu kulaklığı HyperX Cloud oyun esnasında maksimum düzeyde konfor sağlıyor. Üstün ses performansıyla oyuncuların yeni gözdesi olacak kulaklık, HyperX markasının yüksek standart kalitesini devam ettiriyor. Dünyanın lider bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology’nin iştiraklerinden HyperX, oyuncu kulaklığı HyperX Cloud’u duyurdu. HyperX Cloud, uzun oyun maratonlarında oyunculara üstün konfor ve ses performansı sunabilmek için son […]

30.04.2014 | ulasufuk

HyperX’in yeni oyuncu kulaklığı HyperX Cloud oyun esnasında maksimum düzeyde konfor sağlıyor. Üstün ses performansıyla oyuncuların yeni gözdesi olacak kulaklık, HyperX markasının yüksek standart kalitesini devam ettiriyor.

Dünyanın lider bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology’nin iştiraklerinden HyperX, oyuncu kulaklığı HyperX Cloud’u duyurdu. HyperX Cloud, uzun oyun maratonlarında oyunculara üstün konfor ve ses performansı sunabilmek için son derece rahat kulak yastıkları ve daha büyük ses sürücülerine sahip.

HyperX Cloud, hafızalı köpükten kulak yastıkları ve özel dikişlerle süslenmiş yumuşak deri kafa bandı ile gelişmiş konfor ve şıklık sunuyor. Kulakları tamamen kapatan kulaküstü tasarımı, ortam gürültüsünün engellenmesine yardımcı olarak daha sürükleyici oyun deneyimi sunuyor. Değiştirilebilir kadife kulak yastıkları, oyuncuların çevreyi duymasını sağlarken 53mm’lik geniş sürücüleri; diyalogları, patlamaları, silah seslerini ve diğer ses efektlerini yüksek kalitede yansıtıyor. HyperX Cloud ayrıca dayanıklı olması için alüminyumdan yapılma, çıkarılabilir mikrofona da sahip.

HyperX Bölümünün Başkanı Lawrence Yang konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “HyperX, oyun esnasında en iyi konfor ve ses kalitesini sunabilmek adına İsveçli üretici QPAD ile ortaklaşa çalıştı. Avrupa’da yüksek kalitede oyuncu ekipmanlarıyla bilinen QPAD ile ortaklaşa çalışmamız sayesinde başarılı bir kulaklık ortaya çıkardık. Konforuna o kadar güveniyoruz ki, oyuncuların saatler süren oyun maratonlarında HyperX Cloud’u kulağına taktıklarını unutacağını düşünüyoruz.

HyperX Cloud PC ve PS4’ün yanı sıra akıllı telefonlarla ve tabletlerle de uyumlu olarak çalışabiliyor. Intel Extreme Masters, Alliance Gaming, CNB e-Sports Club, SK-Gaming ve Team Liquid eSpor takımlarının resmi kulaklığı olan HyperX Cloud, iki yıl garanti sunuyor ve efsanevi Kingston güvenilirliğini arkasına alıyor.

Daha fazla bilgi için http://www.kingston.com/tr/hyperx sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

HyperX Cloud Kulaklık:

Dönüştürücü Tipi: Kapalı dinamik Ø 53mm

Frekans Aralığı: 15Hz – 25KHz

Ses Basınç Seviyesi (SPL) 98±3dB

 

HyperX Cloud Mikrofon:

Dönüştürücü Tipi: Elektrostatik (arka elektret)

Polar Pattern: Kardiyoit

Frekans Aralığı: 100 – 12,000 Hz



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!