-->
Elder Scrolls Online Dünya İle Aynı Anda Playstore’da

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyunseverler tarafından merakla beklenen “Elder Scrolls Online” oyununu dünya ile aynı anda satışa sunuyor. “Elder Scrolls Online”, ödüllü serinin efsanevi oyun tecrübesini online’a taşıyor. Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları dünya ile aynı anda satışa sunarak, oyun dünyasının nabzını tutmaya devam ediyor. Playstore şimdi […]

04.04.2014 | ulasufuk

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyunseverler tarafından merakla beklenen “Elder Scrolls Online” oyununu dünya ile aynı anda satışa sunuyor. “Elder Scrolls Online”, ödüllü serinin efsanevi oyun tecrübesini online’a taşıyor.

Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları dünya ile aynı anda satışa sunarak, oyun dünyasının nabzını tutmaya devam ediyor.

Playstore şimdi de 20 yıldır en çok satanlar listesinde yer alan, ödüllü fantastik rol yapma serisi The Elder Scrolls’un efsanevi oyun tecrübesini online’a taşıyan Elder Scrolls Online’ı dünya ile aynı anda Türk oyunseverlere sunuyor.

Aksiyona ve taktiklere odaklanmayı sağlayan yenilikçi yapısı ve derin karakter özelleştirme ile kendi stilini yaratma sistemi gibi dikkat çekici birçok özellik sunan Elder Scrolls Online, oyunseverleri ister kendi başlarına veya isterlerse arkadaşlarıyla birlikte eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor.

Elder Scrolls Online’a uygun ödeme koşullarıyla sahip olmak ve bu müthiş oyunun deneyimini yaşamak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/oyun/the-elder-scrolls-online

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.