-->
EA ve BioWare Herald, 10 Ekim’de Çıkacak Olan Dragon Age: Inquisition İle RYO’larda Yeni Nesli Başlatacak

Bu sonbaharda Engizisyona liderlik etmenize yardımcı olacak bonus içeriğe sahip olmak için hemen ön sipariş verin Yeni Dragon Age: Inquisition Fragmanını izlemeyi unutmayın Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) markası olan BioWare™ bugün merakla beklenen rol yapma oyunu Dragon Age™: Inquisition duyurdu. Oyunun meraklılarına ikinci güzel haber ise bugün Aral’dan geldi. Dragon Age Inquisition Türkiye’de www.aralgame.com […]

30.04.2014 | ulasufuk

Bu sonbaharda Engizisyona liderlik etmenize yardımcı olacak bonus içeriğe sahip olmak için hemen ön sipariş verin

Yeni Dragon Age: Inquisition Fragmanını izlemeyi unutmayın

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) markası olan BioWare™ bugün merakla beklenen rol yapma oyunu Dragon Age™: Inquisition duyurdu. Oyunun meraklılarına ikinci güzel haber ise bugün Aral’dan geldi. Dragon Age Inquisition Türkiye’de www.aralgame.com ve prestijli mağazaların web sayfalarında ön siparişe açıldı. Dragon Age: Inquisition’da güzeller güzeli Thedas dünyası gökyüzünde ortaya çıkan devasa, gizemli bir yarık ile parçalara ayrılacak. Oyuncular Inquisitor rolünde efsanevi kahramanlardan oluşan bir ekibe liderlik edecek ve yaklaşmakta olan yıkımın ardındaki gerçeği ortaya çıkaracaklar.

Dragon Age: Inquisition’dan en yeni oynanış görüntülerini “The Inquisitor” fragmanında görebilirsiniz:

Dragon Age: Inquisition ile amacımız rol yapma oyunlarının yeni nesline öncülük etmek.” diyor BioWare Edmonton ve Montreal Genel Müdürü Aaryn Flynn. “Oyuncular keşfedilmeyi bekleyen devasa açık ortamlarla dolu bir dünyada, BioWare’den görmeyi bekledikleri zengin hikayeleri ve karakterleri tecrübe edecekler.”

Oyuncular özel bonus içeriğe sahip olmak için Dragon Age: Inquisition için ön sipariş verebilecekler. Ön siparişe açılan Deluxe Edition ve standart pakette dahil olmak üzere oyunun farklı versiyonları hakkında bilgi için www.aralgame.com web sayfasını ziyaret edin.

Dragon Age: Inquisition BioWare Edmonton tarafından geliştiriliyor ve PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi, Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PC için piyasaya çıkacak. Oyun henüz ESRB ve PEGI tarafından derecelendirilmemiştir; daha fazla bilgi için www.esrb.org ve www.pegi.info adreslerini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.