-->
Battlefield 4 ve FIFA 14’de Bahar İndirimi

 Aral ve EA işbirliği oyunlarda bahar sürprizi sizi bekliyor… Aral’dan EA oyunları için bahar indirimi! En yeni EA oyunlarının yer aldığı benzersiz kampanya için geri sayım başladı, en hit EA oyunlarına muhteşem fiyatlarla sahip olma şansını kaçırma… Aral yazın ilk ve en sıcak EA kampanyasını bugün itibari ile duyurdu! 01 – 13 Nisan tarihleri arasında […]

02.04.2014 | ulasufuk

 Aral ve EA işbirliği oyunlarda bahar sürprizi sizi bekliyor…

Aral’dan EA oyunları için bahar indirimi! En yeni EA oyunlarının yer aldığı benzersiz kampanya için geri sayım başladı, en hit EA oyunlarına muhteşem fiyatlarla sahip olma şansını kaçırma…

Aral yazın ilk ve en sıcak EA kampanyasını bugün itibari ile duyurdu! 01 – 13 Nisan tarihleri arasında tüm prestijli satış noktalarında geçerli olacak kampanyada % 35’e varan indir için geç kalmayın. Battlefield 4 ve FIFA 14’e özel olarak yapılan çalışmada oyun severler en güzel savaş ve en güzel futbol oyununa sahip olabilecekler.

Yaz keyfinizi ikiye katlayacak kampanya için geri sayım başladı. Playstation 3, XBOX 360 ve Bilgisayar oyunlarında geçerli olacak kampanyadan faydalanın, birbirinden eğlenceli oyunları koleksiyonunuza ekleme fırsatı yakalayın.

Kampanyaların takibi, güncel oyun bilgilerinden haberdar olmak için; www.facebook.com/aralgame adresini beğenebilir ya da www.twitter.com/aralgame adresini takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!